Anamaria Vasile

Ziua de naștere și legătura cu destinul!

Destinul si ziua nașterii – Ajungem pe pământ cu un scop și nimic nu pare să fie întâmplător. Ei bine, dacă și tu crezi asta, află că nici ziua în care te-ai născut nu este una întâmplătoare!

Destinul si ziua nașterii – De ce?
Pentru că aceasta poate spune multe despre personalitatea ta. Universul nu lasă nimic la întâmplare, așa că dacă nu ți-ai găsit încă locul pe Pământ sau îți dorești să cunoști mai multe despre tine, acest articol îți vine mânușă!

Destinul si ziua nașterii – Prima dată, să îți aflăm cifra!
Dacă te-ai născut pe 1, 10, 19 și 28, indiferent de lună, numărul tău este 1.

Dacă te-ai născut pe 2, 11, 20 și 29 indiferent de lună, numărul tău este 2;

Dacă te-ai născut pe 3, 12, 21 și 30 indiferent de lună, numărul tău este 3;

Dacă te-ai născut pe 4, 13, 22 și 31 indiferent de lună, numărul tău este 4;

Dacă te-ai născut pe 5, 14 și 23 31 indiferent de lună, numărul tău este 5;

Dacă te-ai născut pe 6, 15 și 24 31 indiferent de lună, numărul tău este 6;

Dacă te-ai născut pe 7, 16 și 25 indiferent de lună, numărul tău este 7;

Dacă te-ai născut pe 8, 17 și 26 indiferent de lună, numărul tău este 8;

Dacă te-ai născut pe 9, 18 și 27 26 indiferent de lună, numărul tău este 9.

Destinul si ziua nașterii – Acum să vedem caracteristicile fiecărui număr, în parte!
Numărul 1
Ești o fire inteligentă, încăpățânată, cinstită, ai un suflet bun, ai momente când ești furios, dar mereu ești prietenos.

De cele mai multe ori te bucuri de prietenia oamenilor din jur, ești sigur pe tine și, deși te îndrăgostești la o vârstă fragedă, nu te vei căsători până la maturitate.

Ești o fire chibzuită și nu dai banii la întâmplare, iar viața de familie îți va surâde din plin, deoarece te vei bucura de un partener loial și copii buni.

Te potrivești de minune cu persoanele care au cifrele 4,6 sau 8 și nu prea te înțelegi cu persoanele care au cifrele 3,5,7.

Destinul si ziua nașterii – Numărul 2
Ești o persoană iubită de toți cei din jur, însă de cele mai multe ori ai o fire schimbătoare și asta pentru că ești guvernat de Lună.

Ești poet din naștere și nu este de mirare că vei căuta destul de mult până să găsești acea persoană care să se potrivească eroului tău din carte. Dacă ești femeie, atunci vei fi foarte responsabilă cu familia. Dacă ești bărbat, ai o fire certăreață, însă foarte dedicată familiei.

Persoanele potrivite, pentru tine, sunt cele cu cifrele 2,5 și 9.

Numărul 3
Ești o fire credincioasă, cu frică de Dumnezeu, iar principalele tale „arme” pentru a te apăra sunt blândețea și bunătatea.

Muncești pentru ceea ce îți dorești și nu primești nimic gratis, iar asta te transformă într-un bune xemplu, pentru cei din jur.

Dacă ești femeie, atunci ești creativă, harnică și iubitoare.

Ți se potrivesc cel mai bine persoanele cu cifrele 6 și 9 și nu te potrivești deloc cu cele care au cifrele 1, 3 și 5.

Destinul si ziua nașterii – Numărul 4
Ești o fire dificilă și nu prea ai noroc. Încăpățânarea și brutalitatea sunt cele care te vor îndepărta de toți cei din jur, însă tot aceste două trăsături te ajută să îți aperi cu îndârjire familia.

Dacă ești femeie, atunci ești o fire dedicată familiei. Dacă ești bărbat, atunci ai toate șansele să rămâi singur pentru că este în firea ta să înșeli.

Nu face alegeri nepotrivite, în carieră, deoarece acestea vor fi responsabile cu pierderea unor sume importante de bani. Relațiile cu cei din jur sunt, de cele mai multe ori radicale, persistente, și un pic de modă veche.

Te potrivești cu 1 și 8 și nu te potrivești cu 5, 6 și 7.

Numărul 5
Ești popular în grupul tău de prieteni și rezolvi multe probleme, doar discutând.

Ai mereu idei bune și, dacă vrei să îți începi propria afacere, vei avea succes. Foarte mulți prieteni apelează la tine pentru a-i scoate din situații critice, iar tu îi ajuți cu drag. Ai mereu ceva de învățat din experiențele vieții.

Te potrivești cu 1, 2 și 9. Nu te potrivești cu 6 și 8.

Numărul 6
Tu te-ai născut să fii fericit și ai șanse mari să fi un bun profesionist în domeniul educației sau al afacerilor.

Îți place să creezi un mediu iubitor și cald, iar emoțiile precum compasiunea, alinarea, corectitudinea și responsabilitatea îți guvernează viața.

Te înțelegi cu 1, 6 și 9. Nu te înțelegi cu 4 și 5.

Numărul 7
Reziști în multe bătălii și ești încrezător în fericire. Ești gata să renunți la tot, pentru familie, însă vei avea de suferit din cauza faptului că vrei să îi mulțumești pe toți.

Ești o fire iubitoare, veselă și prietenoasă.

Te înțelegi de minune cu 2 și nu te înțelegi cu 1 și 4.

Numărul 8
Ai o personalitate puternică și dominantă, așa că prea puțini sunt cei care te înțeleg.

Ai avut mereu probleme în viață și ți-ai luat frâiele vieții în mâini, de la o vârstă fragedă. Vei suferi, de asemenea, mai mult decât celelalte persoane.

Ești sigur pe tine, ești disciplinat, curajos și puternic, iar aceste caracteristici te vor ajuta să răzbești în viață.

Te potrivești cu 1, 4 și 8 și nu te potrivești cu 5.

Numărul 9
Ești puternic atât fizic, cât și emoțional și ai obiective înalte. Te vei dedica țelurilor și nu te vei lăsa până când nu le vei vedea transpuse în realitate. Problemele pe care le-ai avut în timpul copilăriei, te-au ajutat să devii un adult foarte puternic și responsabil.

Ești respectat de toți, însă dragostea nu este prea simplă, pentru tine. Calitățile tale sunt compasiunea, înțelepciunea, răbdarea și umanitatea.

Te potrivești cu 3, 5, 6 și 9 și nu te potrivești cu 2.