Anamaria Vasile

Zodii care se împacă în 2019. Ele sunt zodiile ce se întorc la vechea dragoste

Zodii care se împacă în 2019. Niciodată să nu spui niciodată! Ele sunt zodiile care se vor împacă în 2019. Pentru unii nativi ai zodiacului, anul 2019 vine cu o a doua șansă în dragoste cu fostul partener de viață.

Zodii care se împacă în 2019. Zodia Capricorn

Femeile Capricorn hotărăsc să se întoarcă la vechea dragoste. Decizia lor vine din insistențele ex-ilor. Capricornii sunt gata să lase deoparte aparențele serioase și dure și să-și deschidă inima, să arate lumii întregi sentimentele pe care le dețin. Capricornul nu suportă să își deschidă sufletul prea ușor în fața unei noi persoane, așa că fosta iubire pare să fie cea mai la îndemână soluție ca să fie fericiți, chiar dacă nu îi împlinește prea mult.

Zodii care se împacă în 2019. Zodia Rac

Fostul iubit al femeii Rac va trebui să se comporte exemplar, altfel lucrurile nu vor ieși conform planului și ar putea exista posibilitatea unei izbucniri temperamentale din partea Racilor. Racii sunt de o sensibilitate rară, dar se pare că uneori își doresc anumite schimbări în ceea ce ține de viața lor sentimentală. Femeia Rac va ierta mult în anul 2019.