Anamaria Vasile

Zodii cărora le va merge bine în cea de-a doua jumătate a anului 2018!

Cea de-a doua parte a anului 2018, aduce bunăstare și noroc pe toate planurile pentru trei zodii care sunt considerate a fi semnele răsfățate ale zodiacului în cea de-a doua jumătate a anului.

Vedeți mai jos care sunt aceste 3 zodii, vă numărați printre ele?

Leu

Cu sau fără noroc, Leul este și va fi întotdeauna steaua zodiacului. Un Leu se află în centrul atenției indiferent unde se află, fără a face prea mult efort. Leii au un caracter magnetic și un caracter puternic. Este foarte ușor să-ți placă un Leu, dar este la fel de ușor să-l detești.

Leul va fi unul dintre semnele norocoase pentru cea de-a doua parte a anului 2018, pur și simplu datorită atitudinii lor câștigătoare, care va atrage numai lucruri bune de parte lor. Chiar și așa, cum nimeni nu este perfect, de fiecare dată când Leul face o greșeală, ei nu vor renunța, ci vor persevera în tot ceea ce au stabilit pentru ei înșiși.

Din luna iulie, Leii se vor bucura de o sănătate uimitor de bună, vor avea o serie de oportunități pentru carieră și viața lor, iar în ceea ce privește dragostea, totul va fi la superlativ.

Săgetător

Sagetatorul este unul dintre cele mai aventuroase semne ale zodiacului. Este un semn zodiacal cu un mod de gândire liber, profund și foarte imaginativ. Se pare ca Sagetătorul nu are limite la ceea ce dorește sau ce vrea sa obțină.

Acest mod de gândire pare să fie foarte util pentru aceștia, începând cu luna iulie, deoarece nu au limite, nu există nimic care să-i constrângă și nimic nu-i va face să nu depășească obstacolele. Se pare că Săgetătorul va găsi un echilibru în viața lui și va răspunde la unele dintre întrebările care l-au chinuit cel mai mult.

Nativilor din Săgetător li se vor deschide noi oportunități în carieră dar și în dragoste. În ceea ce privește călătoriile, acestea se vor înmulți în cea de-a doua jumătate a anului 2018.

Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară, spre deosebire de prima parte a anului, cea de-a doua jumătate a anului va fi extraordinară! Și asta pe toate planurile!

Va fi una dintre cele mai bune perioade atât din punct de vedere al carierei, cât și din punct de vedere financiar. Începând cu luna August, cei din zodia Vărsător vor consolida relațiile pe care le au deja, dar vor lega și noi relații de prietenie cu oameni pe care îi admiră și cu care se conectează la un nivel profund. Relația lor romantică, dacă există, va fi una pe termen lung și va înflori spre sfârșitul anului.

Cei care încă nu și-au găsit jumătatea, ar trebui să știe că vor avea ocazia să o întâlnească până la sfârșitul anului. Așadar, se pare că toate dorințele pe care Fecioarele le au se vor împlini fără prea mult efort.

HOROSCOP august COMPLET

HOROSCOP august de Mariana Cojocaru. Vești importante în luna august pentru mai multe zodii. Multe se îndrăgostesc, iar altele fac curățenie în casă. Iată cum arată perioada pentru fiecare semn zodiacal, după cum a fost prezentat de Mariana Cojocaru la Antena 1.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Berbec. Datorită faptului că eclipsa este în Leu, tot ce ține de iubire este foarte important. Patronul este Marte evident, cum este pe coada Dragonului sau pe karma negativă din Vărsător, mai este și retrograd, ne influențează foarte puternic. Pentru că readuce iubiri din trecut.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Taur. Sunt foarte puternic influențați de eclipsă pentru că pe axa aceasta de zodii fixe Taur-Scorpion-Vărsător-Leu , tot ce ține de spiritualitate, de căutare, de iubire, împlinire, Venus va intra în Balanță, Lilith în Vărsător, care dă foarte multă dorință de iubire.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Gemeni: Mercur este retrograd, deci avem cu de toate. Mercur retrograd spune că țoți doresc să își regăsească originile, locul copilăriei, să se reconecteze la ceea ce înseamnă vatra familiei, acolo unde s-au născut.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Rac: Sunt guvernați de Lună, cum este eclipsă de Lună, tot ce ține de partea emoțională, unii au avut insomnii, alții au avut tot felul de stări, au fost dați peste cap, alții s-au îndrăgostit.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Leu: De departe sunt influențați, a fost și Soarele și eclipsa de Lună sunt într-o perioadă în care se regăsesc într-o manieră foarte interesantă, fie cu iubirile din trecut, fie cu prieteni din trecut, partea aceasta karmică este mai mult decât interesantă pentru că Leul guvernează inima, guvernează iubirea, sunt foarte interesante relațiile pentru că acum se reunifică.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Fecioară: Au Mercur rertrograd, dar asta nu înseamnă că le înjumătățește norocul, dimpotrivă. Se regăsesc fie cu prieteni, fie cu parteneri, cu persoane cu care au mai lucrat și-și mai doresc să lucreze. O perioadă în care este bine să bați fierul cât e cald.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Balanță: Venus care intră pe 6-7 în domiciliu, în zona în care iubirea este cea mai importantă, vin într-o zonă în care doresc să creeze echilibru și armonie în viața lor. Pentru că Balanțele sunt într-o continuă căutare de echilibru și armonie. Nu suportă agresivitatea.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Scorpion: Sunt și ei susținuți de Jupiter, într-o poziție extrem de favorabilă, își doresc foarte mult să intre în profunzimea lucrurilor, să se înțeleagă și să se conecteze cu persoanele cele mai importante din viața lor.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Săgetător: Vor avea mult mai mult noroc din toamnă că Jupiter este în casa a XII-a, dar acolo spune de dorința lor de a-și regăsi fie colegi de muncă, fie de a se îndrăgosti de un coleg sau colegă de muncă.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Capricorn: Sunt afectați de aspectele acestea, trebuie să fie atenți la sănătate pentru că poate da tot felul de tulburări. Cei tineri se pot îndrăgosti de cineva, după ce trece Luna neagră o să vadă ei dacă merită sau nu relația.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Vărsător: Sunt și susținuți de aceste aspecte cu eclipsă și Marte retrograd, toate spiritele pozitive vor avea începând de acum o soartă nouă mult mai bună, iar alții care sunt în relații nepotrivite trebuie să se gândească că în astfel de perioade apar cutremure existențiale, iau decizii importante.

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Pești: Sunt susținuți pe de o parte de Venus în zodia Balanței, deconectarea la ceea ce înseamnă spiritualitate, creștinism, tradiție.