Anamaria Vasile

Zodiile astea se căsătoresc impulsiv!

Unii nativi se gândesc bine înainte de a face acest pas uriaș. Dar aceste trei zodii acționează la impuls.

Asta înseamnă că e posibil ca, după ce o fac, să regrete și să bată în retragere.

Dacă jumătatea ta face parte din cele trei zodii de mai jos, îți sugerăm să te gândești bine înainte să le accepți această propunere:

Gemeni

Gemenii iubesc să aibă numeroase întâlniri pentru că e o modalitate bună de a întâlni oameni noi.

Pentru ei, întâlnirile ar trebui să fie distractive şi relaxate. Ei cu siguranţă nu caută să se căsătorească atunci când relaţia cu cineva începe să devină serioasă.

Cu toate acestea, pot deveni neliniştiţi dintr-o dată, lucru care le poate schimba modul de gândire şi felul în care simt relaţia în care sunt implicaţi.

Berbec

Berbecul, când începe să se întâlnească cu cineva, se implică total.

Este, de asemenea, foarte impulsiv şi ar putea fi semnul zodiacal cu cele mai multe şanse de a se căsători în Vegas după doar câteva întâlniri romantice cu cineva.

Deşi este posibil să se căsătorească acum şi să regrete imediat după, el vrea doar să trăiască clipa şi să se bucure de iubire, fără să aştepte prea mult timp după ea.

Peşti

Peştii sunt genul de persoană care ar putea să se căsătorească acum şi să regrete serios mai târziu. Şi asta doar pentru că au fost prea entuziasmaţi.

Desigur, vor dori să-şi facă mariajul să funcţioneze, pentru că a existat o scânteia la un moment dat, dar asta nu schimbă faptul că vor trăi cu acest regret pentru totdeauna, notează dcnews.ro.