Anamaria Vasile

Zodiile care au de facut o alegere dificila in urmatoarea perioada! Ce sfaturi le dau astrologii

Intre toate noutatile si schimbarile necesare, vor fi zodii care au de facut o alegere grea. Vezi daca esti si tu printre ele.

Taur

Inca de la inceputul lunii, nativii Tauri se confrunta cu o situatie deosebita si tensionata. Vor traversa o perioada in care trebuie sa se ocupe de probleme sau de situatii incerte din trecut. Va iesi la iveala un adevar incomod, pe care ar fi dorit sa il tina ascuns fata de prieteni.

Vor avea de facut o alegere grea, vor renunta la confortul lor pentru a se ocupa de rezolvarea problemelor si vor pierde si niste bani. Nu va fi usor, dar totul se rezolva!

Fii cu băgare de seamă în această lună la situațiile stresante prin care treci, ele ar putea să îți afecteze sanatatea.

Leu

Lucrurile incep sa se schimbe pentru zodia Leului spre sfarsitul lunii. Nativii acestui semn trebuie sa tina cont de avantajele pe care le au in prezent si sa faca tot posibilul sa le pastrezi. Pot aparea noi sanse in cariera, dar vor avea in fata o alegere grea.

Vor trece printr-o situatie tensionata, vor avea un drum mai greu, dar vor avea si norocul sa obtina ceea ce doresc in plan profesional.

În această perioada este indicat să aprofundezi care sunt implicațiile relației din care faci parte și să analizezi dacă ești pe drumul pe care îți doreai să fii sau nu.

Scorpion

Luna a debutat cu o perioada frumoasa si linistita, dar in ultima decada viata Scorpionilor se complica si pare supusa unor forte contradictorii.

Multi nativi ai acestui semn trebuie sa ia singuri hotarâri care vor afecta intreaga familie şi trebuie sa fie foarte atenti la consecintele lor.

Persoanele apropiate isi pun mari sperante in ei şi trebuie sa dea dovada de maturitate si de spirit de sacrificiu. Va fi dureros sa le dezamageasca, de aceea trebuie sa puna in balanta siguranta lor si câstigurile.

Fii foarte calculat și nu face excese.

Capricorn

Oricât de bine ar fi organizati Capricornii, in ultima decada a acestei luni vor scapa lucrurile de sub control. Vor avea o perioada aglomerata si plina de emotii, cu evenimente, petreceri, dar si situatii contradictorii.

O decizie pe care au luat-o, poate, la inceputul anului va produce schimbari neasteptate si ii va aduce in fata unei alte decizii, mult mai dificile. Nativii care sunt nefericiti in dragoste vor fi cei mai afectati pentru ca este posibil sa fie nevoiti sa accepte despartirea.

Fii cu mai mare băgare de seamă în această perioadă la sistemul osos și articulații, la problemele ce țin de coloană, dinți sau genunchi, deoarece sunt zone mai sensibile, în care se pot somatiza emoțiile negative neeliberate.