Anamaria Vasile

Zodiile care nu tolerează minciuna. Iarta, dar nu uita

Cele mai sincere zodii sunt acelea ale caror nativi sunt persoane pragmatice, cu stima de sine destul de mare si carora nu le place sa isi complice viata foarte mult.

Chiar daca spun de cele mai multe ori adevarul, ceea ce lipseste adesea la aceste zodii este tactul, ceea ce inseamna ca nu intotdeauna sunt apreciate pentru sinceritate.

Sagetator

Cel mai sincer semn al zodiacului este considerat a fi Sagetatorul. Nativul este ghidat in viata de moralitate si intotdeauna cauta adevarul din spatele oricarei situatii.

Drept urmare, pentru ca nu suporta ascunzisurile, el va spune adevarul verde in fata, indiferent cat de dureros este.

Adesea afiseaza o lipsa de tact emblematica si nu se poate spune ca atrage mereu simpatia celor din jur. Ceea ce il salveaza pe Sagetator sunt firea deschisa, optimismul si simtul umorului.

Capricorn

Capricornul se respecta pe sine destul de mult incat sa nu recurga la manipulare sau minciuna. Ca zodie de pamant, acesta este stabil si ferm si stie exact ce vrea. Pentru Capricorn, minciuna nu isi are rostul, deoarece i se pare triviala.

Persoanele care mint in jurul nativului vor fi rapid excluse din viata lui, pentru ca nu se ridica la standardele inalte pe care le are din punct de vedere social.

Taur

Taurul are o gandire traditionalista si alege siguranta in detrimentul senzatiilor tari. Pentru ca nu se simte bine pe un teren nesigur, al minciunilor, sinceritatea este una din calitatile acestei zodii, considerata a fi cea mai stabila si mai loiala.

Intr-o relatie, singura situatie in care poate ajunge Taurul sa insele este daca este sigur ca a fost inselat la randul lui.

Berbec

Berbecul are adesea impresia ca le stie pe toate si ca ceilalti ar trebui sa ii urmeze intocmai sfaturile. Din acest motiv, el nu considera ca are nevoie sa minta.

Dimpotriva, ca si in cazul Sagetatorului, el poate fi chiar brutal in exprimarea adevarului. Pentru ca este orientat catre pragmatism, Berbecul nu are multe fatete pe care sa le descoperi, ceea ce il face un prieten si un partener foarte bun.

Varsator

Varsatorii sunt oameni deschisi la minte, care se accepta asa cum sunt si nu au nevoie de aparente. Tot ceea ce doresc este sa fie ei insisi si, de aceea, intotdeauna spun adevarul.

Cine ii accepta, este binevenit in viata lor, iar cine nu, poate sa plece fara ca Varsatorul sa ii poarte pica sau sa se simta ranit. Nativul nu isi doreste sa se conformeze normelor sociale, deci nu va face sau zice altceva decat simte.

Fecioara

Fecioara este recunoscuta ca fiind printre cele mai sincere zodii, iar franchetea cu care spune lucrurilor pe nume a devenit emblematica. Cu un simt critic foarte dezvoltat si destula incredere in sine incat sa nu se ascunda dupa deget, ea va pune totul pe masa fara ezitare.

Sigur, de multe ori, poate fi atat de directa, incat cei din jur nu se simt confortabil in prezenta acestei zodii. Totusi, pragmatismul si sinceritatea sunt doua calitati care fac din Fecioara o prietena excelenta si o partenera de nadejde.

Atentie: Este vorba de zodiile pure, nativii care au ascendentul in aceeasi zodie.

Acum ca ai aflat care sunt cele mai mincinoase si cele mai sincere zodii, este cazul sa te pui in garda, insa intotdeauna trebuie sa iti bazezi suspiciunile si pe mici gesturi care tradeaza lipsa sinceritatii. Invata de aici cum sa iti dai cand cineva te minte, prin limbajul corporal!