Anamaria Vasile

Zodiile cu noroc uriaş în următorii cinci ani. Vezi dacă te afli printre ele

Fericirea, norocul și bunăstare sunt doar câteva dintre atributele care vor caracteriza viaţa anumitor zodii în următorii cinci ani.

Berbec

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar.

Următorii cinci ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii cinci ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii cinci ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire.

Până în anul 2022 vei reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. De asemenea, ţi-ai putea achiziţiona o locuinţă.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva pentru perioada 23 – 30 decembrie. Câteva zodii vor avea parte de zile negre, însă un nativ va avea parte de o mare surpriză de Crăciun!

BERBEC

Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, după o vară incendiară, la propriu şi la figurat.

Contactele sociale și ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni.

TAUR

Odată cu revenirea lui Mercur în mers normal pe 23 decembrie, lucrurile vor reveni în topica lor cotidiană. Pot folosi această perioadă pentru a-şi planifica obiectivele profesionale și pentru a se gândi la metodele de materializare a acestora în viitor.

Pe de altă parte, nativii Taur ar trebui să îi analizeze problemele de suflet și să găsească puterea şi echilibrul psihologic în ultima săptămână din an, pentru că vor avea nevoie de asta.

GEMENI

Aventura săptămânii pentru aceşti nativi este că dacă au nevoie de un sfat, este bine să întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua.

Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. Nu trebuie decât să rămână deschişi şi răspunsurile vor veni deodată, când se vor pomeni în situația unei perle gata să fie recoltate dintr-o scoică ce tocmai s-a deschis.

RAC

O săptămână pentru unii cu beneficii pentru alţii cu… suplicii! Problemele care vor fi pe agenda lor, le vor aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora.

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Rac. O săptămână pentru unii cu beneficii pentru alţii cu… suplicii! Problemele care vor fi pe agenda lor, le vor aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora.

LEU

Dacă o problemă stă în fața lor, nu trebuie să o rezolve stând pe scaun, trecerea la evenimente, în sensul de a organiza întâlniri cu oamenii, ar putea arunca o altă lumină asupra situației.

Este greu să spun ceva mai specific în această privință deoarece acum vorbim despre aspecte particulare. Acestea privesc sfera relațiilor personale și sfera profesională, în mod egal.

FECIOARĂ

Aceşti nativi nu ar trebui să se plângă de nimic. Au șansa să-şi pună în mişcare ideile şi realizările la un nivel fundamental nou.

Pentru unii acest lucru ar putea implica exclusiv realizările legate de muncă, dar alții ar putea lucra la o scară mai largă, au o viziune proprie, extinsă, asupra lumii și ar putea obține rezultate mai bune.

BALANȚĂ

Traversează o perioadă controversată pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei, nu-şi recunosc reacţiile şi este normal.

Conectarea cu influxurile solare îi va face mai stabili și emoțional și din punct de vedere afectiv. Această stabilitate le va fi de mare ajutor în confruntarea cu diferitele probleme care îi privesc direct și personal.

SCORPION

Practic tot ce se desfășoară în jurul lor va fi un avantaj, pornind de la circumstanțe și încheind cu deciziile dușmanilor.

Acest lucru, desigur, nu exclude posibilitatea apariției unor situații conflictuale, dar sunt reduse la minimum. Acum ar fi logic să fie cât mai activi posibil și, uneori, vor constata că este chiar profitabil să îți asumi riscuri atunci când ai doar câteva informații la dispoziție.

SĂGETĂTOR

Deşi, din multe puncte de vedere, drumul acestor nativi s-a deschis, tensiunile la nivel financiar şi de afaceri rămân actuale.

Foarte multă încrâncenare pentru a păstra lucrurile aşa cum sunt, dar din păcate încăpăţânarea nu are nimic în comun cu ambiţia. Tensiunile afectează bunul mers al afacerilor pentru că mintea lor a rămas centrată pe lucruri care nu mai funcţionează.

CAPRICORN

Cei născuți sub semnul Capricornului vor întâlni o mulțime de șanse unice în ultima săptămână din an.

Acest lucru este legat de faptul că patronul lor, Saturn, va fi într-o combinație extrem de favorabilă și în același timp, puternică din punct de vedere energetic, adică în domiciliu.

VĂRSĂTOR

Aceşti nativi vor depune eforturi serioase pentru a-şi câştiga pâinea ca să spunem aşa. Poziția lui Saturn, stăpânul înțelepciunii vărsătoriene, indică, fără echivoc, noi oportunități.

În plus, circumstanțele se vor desfăsura în avantajul lor, în moduri la care adversarii lor declarați nu se vor aștepta. Când vine vorba de lucru, săptămânale va permite să revină la proiecte mai vechi pe care le-au uitat sau le-au lăsat să zacă în vreun sertar. În sfera relațiilor personale, pot exista metamorfozesemnificative, dar ele nu îi vor viza direct.

PEȘTI

Deşi săptămâna debutează furtunos, lucrurile se vor linişti rapid.

Totuşi, mare atenţie, cei care sunt plecaţi în concediu şi mai ales, cei plecaţi la mare, indiciile care sugerează accidente legate de apă sunt extraordinar de puternice şi îi vizează, în special, pe cei tineri care cu spiritul de aventură, tipic vârstei, pot face o greşeală care să le fie fatală.