Anamaria Vasile

Zodiile pe care Dumnezeu le iubeşte cel mai mult. Nu le lasă niciodată la greu

De multe ori ne îndoim de existenţa lui Dumnezeu, însă El ne arată că nu suntem niciodată singuri. Ba chiar ne întinde o mână salvatoare atunci când ne simţim cei mai deznădăjduiţi.

Fecioarele sunt cele mai rele de gură din zodiac. Nu îşi dau seama cât rău pot face cu o simplă privire, cu un singur cuvânt.

Întrucât drăcuşorul nu le spune că sunt pe o pistă greşită când trag concluzii pripite, vine îngeraşul şi le trage de mânecuţă să rectifice tot.

Balanţele îşi pierd foarte repede încrederea în forţele proprii. Sunt extrem de echilibrate în cea mai mare parte a timpului, însă atunci când cad în lacul tristeţii, numai Dumnezeu le mai poate scoate din depresie arătându-le partea frumoasă a vieţii.

În viaţa Balanţelor apar de multe ori persoane parcă trimise de Dumnezeu, îngeri păzitori cu chip de om care le ajută în momentele în care credeau că totul s-a pierdut.

Şi Săgetătorii sunt foarte credincioşi şi au o legătură impresionantă cu tot ce ţine de spiritualitate.

Aceşti nativi pot pierde foarte mult din cauza sentimentelor negative. Sunt foarte geloşi, foarte posesivi şi duc lipsă de o stimă de sine.

Se pun pe locul doi de multe ori, şi exact în acele momente intervine Divinitatea cu forţa sa pentru a le arăta calea cea dreaptă şi că nu e nimic greşit să se gândească şi la ei.

De altfel, se spune că trebuie să ne iubim aproapele ca pe noi înșine, dar dacă nu ne iubim nici pe noi, cum vom putea iubi oamenii de lângă noi?

Pe această listă se află și Gemenii și Peștii, alte două zodii duale extrem de sensibile. Gemenii pot intra ușor în depresie pentru că pun la suflet absolut orice.

În momentele în care cred că viața lor nu mai are rost, Dumnezeu le trimite oameni providențiali, care îi ajută să vadă partea plină a paharului.

De asemenea, Peștii nu suportă trădarea și minciuna și se întristează foarte repede din această cauză. Acești nativi sunt extrem de sinceri și nu înțeleg de ce oamenii au comportamente care nu le fac cinste.