Anamaria Vasile

10 motive pentru care zodia Berbec nu se va îmbogăți niciodată

Zodia Berbec este primul semn din horoscop, un deschizător de drumuri, energic și bătăios. Acest nativ de foc are principii și calități care, deseori, funcționează ca o armă cu două tăișuri: se pot întoarce mereu împotriva sa.

Ambiția, lipsa de răbdare și, uneori, mânia iute, le pot pune nativilor piedici în planul lor de a fi mereu primii. Iată 10 motive pentru care zodia Berbec nu se va îmbogăți niciodată (spiritual ori material) când face aceste greșeli…

Zodia Berbec iubește lupta! Poate prea mult….

1. Iubind provocǎrile și lupta, se aprinde foarte ușor și poate deveni agresiv, mai ales când ideile și acțiunile nu îi sunt sprijinite. Îți va răspunde tăios de fiecare data când nu îi convine ceva și te va face să te simți prost, chiar dacă intențiile tale nu sunt rele. Pentru a obține succes, bogăție materială și spirituală e nevoie de logică și cumpătare.

Zodia Berbec iubește sinceritatea…. aceea brutală!

2. Acești nativi sunt insistenți, direcți și sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiți de tact și chiar brutali, rǎnindu-i foarte ușor pe cei din jur. Sunt considerați obrăznici de cei din jur și mulți le-au refuzat sprijinul din cauza unor reacții și replici obraznice din partea Berbecilor.

Berbecul e în viață… ca pe frontul de luptă

3. Berbecul este atras de conflict, ca musca de miere. Rareori vei reuși să îi spui punctul de vedere, și el îți va demonstra întotdeauna câtă dreptate are. Exista și Berbeci care se manifestǎ precum niște bulgǎri uriași care se rostogolesc, strivind totul pe unde trec. Nu le place sǎ stea, sǎ lâncezeascǎ. Ei trǎiesc pentru acțiune. Dar toate astea duse la extrem le pot împiedica ascensiunea!

Berbecul se agită! Dar oare cu folos?!

4. Oamenii de succes, sunt, de regulă oameni calmi, reci, cu o logică imbatabilă. Firea agitată a zodiei Berbec îl va consuma mai mult decât este cazul. Și chiar dacă va atinge bunăstarea sau faima, tot nu va ști să se bucure pe deplin. Este obișnuit cu jocul, cu lupta…

Berbecul trece peste tot și toate. Ca un buldozer care sfarmă tot

5. Irascibilitatea Berbecului nu are margini! Se enervează repede și nu mai ține cont de nimic în momentele tensionate. Nu poate fi rațional în momentele cheie și face multe gafe pe care apoi le regretă. Chiar și așa, nu toți vor vrea să reia relația cu zodia Taur, așadar pierd mult la capitolul relații de substanță.

Zodia Berbec te vrea dominat

6. Într-o relație amoroasă, Berbecul își dorește să domine. Evită-l, dacă nu suporți persoanele care vor să dețină controlul întotdeauna. Poate pierde adevărate comori!

Berbecul și lauda se sine

7. Zodia Berbec se laudă excesiv. Că sunt programați să reușească în viață, să fie primii în competiții, nu-i un secret… și poate nici măcar meritul lor! Cum lauda de sine nu miorase a bine, de cele mai multe ori îi plictisesc pe cei din jur cu poveștile lor și reușesc să îndepărteze persoane care le-ar fi putut fi de ajutor.

Berbecul, mai încăpățânat ca un catâr

8. Încăpățânarea Berbecilor te va duce la disperare. Uneori, nici măcar nu își dau seama că ideile fixe pot fi eronate și îi pot duce pe drumul pierzaniei. Trebuie să învețe să privească mai mult în jurul lor.

Nu are răbdare să găsească calea spre succes

9. Nativul din această zodie este extrem de nerăbdător și din această cauza reușește să spulbere multe oportunități din calea sa.

Berbecul se lasă purtat de instinct, mai puțin de creier!…

10. Instinctele necontrolate îl pun mereu în dificultate și îl aduc pe Berbec în situații extreme. Oamenii mai puțin aventurieri nu îi înțeleg și le ofera credit.