Anamaria Vasile

HOROSCOP 18 iulie. Se apropie surprize pentru toate semnele zodiacale

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

RAC

Poate reusiti sa va faceti timp pentru o vizita, o iesire la plimbare cu cineva care nu e in apele lui de ceva vreme, unul dintre parinti poate nu sta bine cu sanatatea.

LEU

Poate ati promis ca luati masa impreuna fie si la iarba verde prietenilor si o sa va tineti de cuvant pentru ca e si placerea voastra, n-o faceti numai de dragul lor.

FECIOARA

Sunteti inconjurati de multa lume care vrea sa puneti sufletul intr-o activitate, o preocupare de timp liber sa iesiti invingatori in cadrul unei intreceri.

BALANTA

Jonglati un pic cu acei bani pe care i-ati salvat de la cheltuielile lunare obligatorii si o sa reusiti sa va distrati, voi si ai vostri, cu bani putini.

SCORPION

Prietenii conteaza macar pe prezenta voastra daca nu si pe un ajutor concret la reuniunea festiva in cinstea cuiva sau a ceva, o fi un succes de grup.

SAGETATOR

Oferta de plimbare, sa va duceti in excursie sau sa mergeti impreuna cu prietenii la un targ de vara, o expozitie in aer liber.

CAPRICORN

Intalnire de protocol, urmeaza sa va intalniti cu niste oameni de afaceri, o fi un eveniment festiv, caritabil, faceti cunostinta cu diversi oameni importanti.

VARSATOR

Se poate sa primiti o recompensa pentru ceea ce ati facut sau faceti azi si o sa fie un stimulent sa continuati acea activitate, sa va cultivati in continuare acel har.

PESTI

Invitatie la cineva la masa ori la o cafea, pare sa fie totusi ceva festiv, asa ca mai degraba e un pranz, cel mult o cina festiva.

BERBEC

Ati putea da o fuga pana la pasunea de la marginea orasului, pana la cel mai apropiat deal, sa zicem, ca sa luati aer, sa mancati din cosul de picnic si sa va intoarceti acasa.

TAUR

De dragul copiilor, al nepoteilor o sa faceti un sacrficiu de timp dar si de bani sa iesiti in parc, sa-i duceti la un bazin de inot sau la gradina zoologica.

GEMENI

O sa acceptati invitatia unor prieteni sa va duceti la plaja, la mare sau pe malul unei ape sa si pescuiti, mancati un peste proaspat si va bucurati de atmosfera de grup.