Anamaria Vasile

12 lucruri care ne plac la nativii din zodia balanță

Puterea creativă, siguranța şi stabilitatea sunt cele mai bune calități ale acestui semn! Dar mai sunt şi alte 12 calități minunate caracteristice nativilor din zodia Balanţă:

1. Nu sunt egoiști

Balanțele sunt parteneri devotați și iubitori, care pun nevoile altora mai presus de cele proprii. Însă nu au tendința să creadă în dragoste la prima vedere. Întotdeauna caută legături cu adevărat puternice. Şi atunci când vor găsi persoana potrivită, o vor înconjura cu o asemenea grijă, pe care alții doar o pot visa.

2. Sunt foarte buni

Balanța nu promite să-ţi rezolve problemele, însă dacă apare nevoia – va depune efort pentru a te ajuta. Dacă ai nevoie de suport emoţional apelează la prietenul tău din zodia Balanţă. El îţi va spulbera toate grijile şi îndoielile.

3. Sunt diplomați înnăscuți

Nimeni nu face față situațiilor dificile mai bine decât Balanţele. Sunt diplomați celebri și cu ușurință pot explica toate ciudățeniile. În același timp, se ţin destul de elegant. Balanțele sunt suflete creative care au nevoie de dialoguri.

4. Sunt curioși

Balanța este un element de aer, de aceea aspiră mereu la dezvoltarea personală. Inteligenta este esențială pentru ea. Curiozitatea înnăscută îi permite să nu rămână blocată într-un singur loc, ci să meargă mereu înainte.

5. Sunt altruiști

Balanțele sunt receptive şi foarte interesate de ceea ce se întâmplă în viata prietenilor. Chiar dacă vor exista conflicte, le vor aplana rapid datorită carismei și bunătății. Pentru a-şi ajuta aproapele, Balanta nu are nevoie de motive suplimentare.

Mereu e fericită să dea o mână de ajutor, fără a cere nimic în schimb. Dar dacă încerci să te folosești de ea, te va scoate imediat din viața ei.

6. Sunt perfecționiști

Balanțele întotdeauna caută cel mai bun, cel mai perfect şi cel armonios mod de a-şi trăi viaţa. În lumea lor ideală totul este echilibrat și corect. În această lume nu există conflicte. Desigur, nu există lume ideală şi aceasta e cea mai mare dezamăgire în viața lor. De aceea, tind să atingă perfecțiunea personală.

9. Sunt corecți

Balanţele sunt şefi ideali. Ei sunt capabili să controleze energia altora și să nu-și folosească abilitățile în scopuri egoiste. Pentru Balanţe e foarte importantă dreptatea, de aceea, niciodată nu cer mai mult, decât poate oferi persoana.

10. Sunt romantici

Balanța iubește profund și cu toată inima. Dacă ai norocul să te iubească cineva născut în această zodie, poți fi sigur: ești în mâini bune!

11. Adoră aventurile

Balanța nu suportă monotonia. Viața ei neapărat trebuie să fie plină de evenimente interesante, aventuri, călătorii etc. Găsind o persoană cu un temperament asemănător, acești nativi pot deveni cu adevărat fericiți.

12. Sunt muncitori

Deși oamenii născuți în zodia Balanţă, adesea sunt considerați leneși, în realitate totul depinde de cariera aleasă. Dacă cariera li se potrivește, atunci vor atinge cele mai înalte culmi în acest domeniu.