Anamaria Vasile

Cuplul anului 2019 din zodiac – Nativii care sunt sortiți să fie împreună în noul an!

Anul 2019 se anunță un an plin de aventuri, schimbări și răsturnări de situații pe plan sentimental pentru toate zodiile. Nu toate cuplurile sunt puternice și de aceea, nu toate vor putea să treacă peste aceste obstacole.

Unele cupluri nu vor reuși să treacă peste aceste aspecte și vor intra în rutină, însă există și cupluri care vor trăi sentimente intense și sincere. Cu toate acestea, un singur cuplu va fi un exemplu pentru cei din jur în anul 2018 și se va bucura de o poveste de iubire ca în filmele de dragoste.

Cuplul format din aceste 2 zodii va fi perfect. Acești nativi se vor bucura de intimitate și se vor înțelege de minune, reușind astfel să formeze cuplul perfect, invidiat de toți.

Deși personalitățile acestor zodii se bat cap în cap, acesta nu va fi un obstacol în calea fericirii lor pentru că pentru ei se aplică perfect expresia: extremele se atrag!

Este vorba despre zodia berbec și gemeni. Aceste două zodii se completează reciproc și vor menține scânteia iubirii aprinsă pe tot parcursul noului an. Nu le va lua mult timp să-și dea seama ce vor unul de la celălalt, de aceea, se vor înțelege perfect.

Nativii născuți sub semnul zodiacal al berbecului sunt persoane cu entuziasm puternic, deci vor face față cu brio caracterului sensibil și totodată energic al nativului din gemeni.

Acest cuplu nu va intra în rutină nici măcar o zi pentru că știu foarte bine cum să procedeze pentru a nu se plictisi. Au spirit de aventură și tind să experimenteze cele mai nebunești lucruri și, mai mult decât atât, iubesc spontaneitatea.

Faptul că tratează fiecare provocare cu zâmbetul pe buze și nu se lasă înfrânți ușor, va face relația lor mult mai puternică și îi va apropia și mai mult.

Nici berbecul și nici nativii din gemeni nu se lasă conduși de instincte atunci când se află într-o situație dificilă, iar atunci când știu că persoana de lângă ei merită, vor face orice pentru ea și vor lupta până la final.

Este posibil ca relația lor să meargă atât de bine, încât să avanseze la un alt nivel. Acești nativi se pot căsători sau poate apărea pe lume un copil, fie va fi vorba despre ambele.