Anamaria Vasile

6 semne că ești un înger pe pământ

Probabil cunoașteți aceste tipuri de oameni sub mai multe nume – muncitorii luminii, îngeri pe pământ sau alte denumiri similare. Poate chiar va simțiți ca una dintre aceste persoane speciale.

Muncitorii luminii au venit pe pământ să împrăștie și să împărtășească lumina lor cât mai mult posibil. Aceștia nu au răbdare pentru ura, intoleranță, violență sau opresiune, acest tip de persoane doresc doar ca toată lumea să trăiască în armonie și să treacă peste problemele curente de pe pământ.

Muncitorii luminii nu rezonează prea mult cu lumea modernă, de cele mai multe ori ei simțindu-se că suflete bătrâne care au revenit pe pământ pentru a restaura și reînnoi planeta.

Aceștia iau în considerare modul în care lumea funcționa atunci când trăiam de pe urma pământului, în armonie unii cu ceilalți, cu animalele și cu natura.

Deși știu faptul că probabil nu ne vom mai întoarce niciodată la acel mod de viață, îngerii pe pământ doresc pur și simplu ca noi să trăim în pace cu lumea noastră din prezent. Aceștia doresc bunăstare, râsete, fericire și bucurie pentru toată lumea iar ei sunt cele mai puțin egoiste persoane pe care le veți întâlni vreodată.

Inginerii pe pământ doresc alinierea cu puritatea, cu energia dragostei și, făcând acest lucru, îi ajută pe alții să își găsească cel mai pur eu în această viață. Aceștia doresc să transpună problemele și greutățile inimii și să trăiască în armonie cu Divinitatea.

Aceștia au intenții bune pentru propriile persoane și pentru planetă, însă de multe ori se simt frustrați din cauza principalei situații de stat.

Dacă simțiți că puteți fi un înger pe pământ însă nu sunteți sigur, citiți mai detaliat despre rolul dumneavoastră pe această planetă…

6 semne că ești un înger pe pământ!

1. SUNTEȚI O PERSOANĂ FOARTE SENSIBILĂ

Îngerii pe pământ au venit pentru un scop grandios, însă salvarea planetei vine cu un cost pe măsură. De cele mai multe ori, îngerul pe pământ se va simți depășit de toate problemele din lume și se va simți că și când niciodată nu va putea face o diferența.

Îngerul pe pământ poate deveni foarte frustrat și satul de lucrurile de pe pământ, poate fi disperat după o schimbare. Este posibil să nu le placă să stea în apropierea unor grupuri mari de oameni zgomotoși pentru că energia conflictuală îi poate epuiza și le poate da o stare de anxietate.

Îngerii pe pământ au și o sensibilitate ridicată la violență, ură și la orice este portretizat că negativ prin mass media și prin buletinele de știri. Ei tind să se ascundă în confortul camerelor lor în cea mai mare parte a timpului, că o metodă de a se proteja de lumea exterioară agitată și suprastimulantă.

În cazul în care va regăsiți în aceste rânduri, este posibil să fiți un înger pe pământ.

2. VA PLACE SĂ PETRECEȚI TIMP SINGURI

Muncitorul luminii sau îngerul pe pământ iubește să petreacă timp în singurătate pentru a-și reîncarca și reechilibra energiile. Așa cum am mai spus și în primul paragraf – aceste tipuri de persoane se simt în mod frecvent depășite de lumea de azi și utilizează timpul în singurătate pentru a se vindeca și a se pregăti pentru următoarea întâlnire cu lumea exterioară.

Acestora le place să sape adânc în psihicul propriu și să vindece părți din propria persoană care au fost deteriorate. Îngerii pe pământ știu că pentru a schimbă lumea, trebuie să schimbe propria persoană și trebuie să devină cea mai bună versiunea a lor.

3. VA PASĂ DE CEILALȚI

Simțiți empatie față de ceilalți și doriți să îi ajutăți cu problemele pe care le au? Dacă da, puteți fi un înger pe pământ. Aceste persoane pot lăsa orice lucru baltă spre a ajută pe cineva care are nevoie, pentru că ei înșiși au suferit în trecut și nu doresc să vădă pe altcineva suferind.

Muncitorii luminii se simt adânc conectați cu ceilalți oameni și doresc doar să ofere alinare persoanelor care suferă. Îngerii pe pământ știu ce dificilă și ce înfricoșătoare poate părea în anumite momente, deoarece de cele mai multe ori trăim în nesiguranță. Cine știe ce poate aduce ziua de mâine, însă muncitorii luminii știu că pot face o schimbare pozitivă chiar azi.

Aceste persoane trăiesc în prezent și doresc să facă o schimbare cât mai pozitivă cât de mult este posibil. Îngerii pe pământ se pot identifica în luptele altor persoane pentru că ei s-au aflat în acele situații înainte.

4. VA SIMȚIȚI CHEMAT PENTRU UN ANUMIT SCOP

Nu va regăsiți în dorințele lumii și în drumul structurat. Nu vă place să fiți programat, condiționat de societatea în care trăim și nu doriți să urmați pașii celorlalți oameni.

Doriți să faceți propriul marcaj și să trăiți după propriile reguli și nu va place ceea ce ceilalți oameni consideră „normal” și nu puteți visa să trăiți viața fără a fi împlinit. Îngerii pe pământ se pot simți atrași să facă ceva din domeniul umanitar, că de exemplu lucrător social, consilier, acupuncturist sau terapeut de masaj.

Aceștia se văd că vindecători și doresc slujbe în domenii unde pot trăi de pe urma pasiunii lor.

Poate doriți să va începeți propria afacere astfel încât să va eliberați de structura și rutina care vine împreună cu o slujbă normală.

5. AVEȚI O INTUIȚIE PUTERNICĂ

Probabil nu trăiți din prisma logicii, ci alegeți să luați decizi pe baza emoțiilor și intuiției. Îngerii pe pământ simt mai adânc decât celelalte persoane și nu rezonează cu modalitatea prea strictă pe care o au ceilalți oameni în ceea ce privește traiul în societatea zilelor noastre.

Permiteți intuiției să va ghideze în viață, ajutându-vă să va dați seama de fiecare nou pas pe care îl faceți.

Îngerii pe pământ au încredere în vocea interioară care le spune ce să facă pentru că știu că mesajele pe care le primesc vin de la Divinitate.

Aceștia au încredere în univers care aduce lucruri și persoane pozitive în viețile lor și știu faptul că intuiția este mediul prin care Divinitatea le vorbește. Aceștia se bazează pe ghizii spirituali și pe îngeri pentru asistența frecventă și probabil urmează un anumit tip de practică spirituală.

6. REFUZAȚI IDEALURILE MODERNE

Majoritatea dintre muncitorii luminii și îngerii de pe Pământ nu pot înțelege lumea din zilele noastre. De ce petrecem atât de mult timp la lucru, pentru a ne putea permite obiecte care nu ne sunt necesare?

De ce există locuri de muncă? De ce ne poluăm casele și Pământul, ele sunt singurele locuri unde putem trăi? De ce ducem războaie și suntem rasiști? De ce nu am evoluat într-o societate mai civilizată?

Aceste întrebări se derulează constat în mintea acestor ființe și ajung să refuze societatea actuală, în urma răspunsurilor pe care le primesc. Mulți oameni îi numesc ciudați și îi resping, însă lor doar le pasă de Pământ și de această lume.

Îngerii de pe pământ au realizat că nu putem trăi separați sau izolați și că avem nevoie unii de ceilalți pentru a fi fericiți și liberi.

Îngerii de pe pământ petrec foarte mult timp în natură. Acolo se simt acasă…

Ei apreciază natura și orice element legat de aceasta, refuzând să cedeze în față materialismului, invidiei, corporațiilor sau votului.

Dacă aceste semne au rezonanță, în ceea ce va privește, probabil că și dumneavoastră sunteți un înger.

Este un drum greu de parcurs, însă la final veți fi recompensat. Ori de câte ori va simțiți pierdut, încercați să va amintiți care este scopul dumneavoastră pe această lume. Ați venit pe lume să îi luminați și pe ceilalți!