Anamaria Vasile

6 trasaturi ale persoanelor magnetice și atractive

Te-ai gândit vreodată ce face o persoană atractivă? Citatul lui Dr. Wayne Dyer ne ofera o explicatie: „Nu atragi ce-ti doresti, ci ceea ce esti”
Suntem obisnuiti sa credem ca o persoana este magnetica datorita frumusetii sale, a inteligentei sau a umorului de care da dovada, iar acest lucru este adevarat. Oamenii aleg persoanele cu care isi petrec timpul dupa anumite trasaturi ale acestora.

Exista anumite tipuri de comportament care te fac sa-ti doresti sa stai cu acea persoana si pur si simplu te atrag. Spre exemplu, putini dintre noi doresc sa stea alaturi de o persoana negativista si pesimista.

Dar multi dintre noi nu stim ce face o persoana atractiva cateodata, doar „stim”. Numiti-l instinct sau intuitie, dar pur si simplu simtim. Atractia este complexa si abstracta, ea fiind impartita in mai multe categorii: intima sau platonica, fizica sau emotionala, rationala si irationala.Haideti sa vedem care sunt trasaturile unei persoane, care, pur si simplu prin felul ei de a fi ne face sa dorim sa stim mai multe despre ea.

1. Simtul umorului

Viata este grea cateodata. Suntem pusi fata in fata cu niste situatii care ne testeaza puterea sufleteasca si emotionala pe care o avem. Asa ca, abilitatea de a stii sa mai si razi cateodata este foarte importanta. Simtul umorului nu numai ca ne face noua ziua mai buna, dar si celor din jurul nostru. De aceea, o persoana magnetica are si aceasta trasatura.

2. Pasiunea pentru viata

Majoritatea dintre noi apreciaza pasiunea de care dau dovada cei din jur.Prin pasiune iti gasesti scopul, care, la randul lui, ne ofera entuziasm. Cu totii avem nevoie de ceva pentru care sa traim. Din acest motiv, un om care e foarte pasionat de ceea ce face va atrage mereu oameni in jurul lui.

3. Bunatatea fata de oameni

Ne dorim sa stam langa un om care este bun cu altii, deoarece, fara sa ne dam seama, ne poate influenta pozitiv. Deseori ajungem sa copiem comportamentele celor din jurul nostru, asa ca avem doar de beneficiat daca ne inconjuram cu oameni buni la suflet.

4. Siguranta pe sine

In momentul in care vedem un om sigur pe el, ne da o stare de bine. O persoana magnetica detine si acest atuu, de a-si ascunde insecuritatile si a arata lumii partile bune, astfel incat sa nu incarce lumea din jur intr-un mod negativ, indepartandu-i de ea.Nu numai ca siguranta pe sine este atractiva, dar este si contagioasa!

5. Minte deschisa

Un om cu o minte deschisa si pregatita sa accepte si alte opinii fata de ale lui este un om care poate fi mai usor acceptat de catre societate. Fie ca vorbim de politica sau religie, un om magnetic este acela care stie cum sa poarte o conversatie legata de orice subiect abordat.

6. Acceptarea tuturor

Majoritatea din probleme din ziua de azi sunt atribuite unui singur lucru: inabilitatea de a accepta persoanele pentru ceea ce sunt. Cate conflicte se poarta acum din cauza faptului ca un grup pur si simplu nu doreste sa accepte alt grup? Indiferent, atunci cand o persoana stie cum sa ii accepte pe cei din jur, stie clar si cum sa ofere iubire.

Loading...