Anamaria Vasile

6 trăsături ale femeii de neuitat! Tu în care te regasești?

„Frumusețea unei femei nu este în estetica feței, ci adevărata frumusețe a unei femei se reflectă în sufletul ei. Sunt atenţiile pe care le face cu dragoste, pasiunea pe care o arată.” -Audrey Hepburn

Femeile de neuitat sunt peste tot, însă multe dintre ele sunt singure sau nu au mulți prieteni. De ce? Ei bine, nu putem vorbi in numele tuturor femeilor, însă este probabil ca acestea să fie sătule. Sătule de a fi într-o relație sau prietenie, deoarece majoritatea persoanelor cu care au avut de-a face le-au dezamăgit, folosit sau mințit.

Vedeți voi, femeile care au trecut prin aceste lucruri sunt, de obicei, bune la suflet si cred că dacă ele nu ar face rău cuiva, nici alții nu le-ar face lor, așa că, din păcate, se încred în oamenii nepotriviți. O femeie de neuitat este cea pe care foștii prieteni sau iubiți regretă că au pierdut-o.

Din păcate, calitățile extraordinare nu sunt apreciate de oamenii obișnuiți. Oamenii fericiți sunt de neînțeles de către cei triști, cei silențioși sunt detestați de către cei gălăgioși, iar cei care au realizat multe sunt urâți de cei leneși. La fel li se întâmplă și femeilor exceptionale.

Acestea sunt cele 11 trăsături remarcabile ale femeilor puternice:

1. Bunătatea ta

Bunătatea de care dai dovadă este vizibilă oriunde te-ai duce. Indiferent de câte ori ai fost disconsiderată, tu continui să oferi iubire și generozitate celor din jur.
Ești iubit de către persoanele a căror viață le-ai marcat-o mai mult decât ar putea spune cuvintele vreodată.

2. Grația ta

Femeile extraordinare sunt mereu invăluite de grație, indiferent de ce fac, iar acest lucru se observa în fiecare minut! Ai vazut vreun documentar cu Jacquelin Kennedy sau cu Prințesa Diana? Cel mai important aspect al frumuseții lor, atât exterioare, cât și interioare este grația acestora.

3. Onesitatea ta

Ești o persoană empatică până în momentul în care cineva te ia peste picior.Știi exact cum să-ți exprimi opinia, dar și nemulțumirile. Acest lucru contează cel mai mult la o femeie puternică, pentru ca in acest fel nu se lasă doborâtă nici de fapte, nici de vorbe.

4. Sprijinul emoțional pe care il oferi

Fie că este vorba despre un prieten, un iubit sau o cunoștiință, ești mereu pregătită să oferi sprijin emoțional omului care are mare nevoie de el. Chiar dacă nu ești mereu de acord cu ce spune acea persoană, ești gata să o asculți și să încerci să ii înțelegi supărările.

5. Energia ta

Cel mai de apreciat aspect la o femeie excepțională este energia și puterea de care dă dovadă. Cu toate că aceasta nu este tipul de persoană care se deschide rapid in fața oamenilor, știe cum să se facă plăcută datorită energiei sale pozitive.

6. Pasiunea ta

Pasiunea pe care o pune o femeie extraordinară in tot ceea ce face este incredibilă. Apreciem modul în care pasiunea și scopul tău sunt, pentru tine, același lucru. O caracteristică importantă a femeii care știe ce vrea este să aprecieze atât lucrurile mari, cât și cele mici, care pot părea nesemnificative.

Femeia extraordinară a trecut peste atât de multe obstacole, încât numai sufletul ei le știe, însă mereu a rămas puternică, frumoasă și unică!

Loading...