Anamaria Vasile

7 semne ca barbatul tau te iubeste cu adevarat

Este usor sa afli daca partenerul tau te iubeste sau doar te amageste. Tot ceea ce poti face este sa fii atent cum se comporta cu tine.

Exista cateva semne ce iti demonstreaza ca tine cu adevarat la tine. Noi iti aratam 7 moduri in care iti poti da seama de acest lucru.

1 Te trateaza bine

Un baiat care te iubeste tine cont de sentimentele, nevoile si dorintele tale. Le va considera la fel de importante ca si propriile nevoi si dorinte.

El se va preocupa de bunastarea ta si va face lucrurile din viata ta mai bune, uneori in detrimentul dorintelor lui. Nu doar ca te va trata bine ,dar se va comporta la fel si cu famila si prietenii tai.

2 Este generos cu timpul sau

Nu lasa sa treaca foarte mult timp fara sa te vada. Cand este liber, vrea sa fie cu tine si alege sa isi petreaca timpul alaturi de tine. Daca sunteti intr-o relatie la distanta, va petrece timp cu tine cand ii va permite programul. Veti petrece impreuna toate sarbatorile importante ca Sf. Valentin, Ziua Recunostintei, Craciunul si Anul Nou .

3.Esti o prioritate pentru el

Te afli in mintea lui si numara minutele pana va veti reantalni. Te ia in considerare atunci cand ia anumite decizii si ia in calcul lucrurile pe care tu vrei sa le faci. Cand vorbeste, foloseste „noi” in loc de „ eu” si te include in toate planurile lui de viitor.

4.Ii pasa de tine

Un barbat care te iubeste este fericit pentru tine atunci cand ti se intampla lucruri bune. Este solidar cand treci prin greutati.

Acest barbat este langa tine si la bine si atunci cand lucrurile nu merg asa cum trebuie. Se gandeste la tine si te surprinde nu doar de ziua ta, de Craciun sau de Sf. Valentin. Te va pune si la incercari pentru a te ajuta sa devii o persoana mai buna.

5.Vrea ca oamenii sa stie despre tine

Este afectuos cu tine in public prin tineri de mana, imbratisari. Este mandru sa fie cu tine asa ca te prezinta familiei si prietenilor. Te include in activitatile familiare si te ia cu al la diferite evenimente.

6.Trateaza relatia cu integritate

Este de incredere si loial in relatia cu tine. Este deschis si sincer in legatura cu fostele relatii si dezamagiri. Face ce spune si te anunta atunci cand nu poate. Cand apare o problema, este dispus sa te ajute sa treceti peste. Chiar daca nu e perfect, se straduieste sa fie un barbat mai bun.

7.Vrea sa fie cel mai bun pentru tine

Un baiat care te iubeste te incurajeaza sa faci lucrurile care iti plac chiar daca inseamna sa le faci fara el. Vrea ca tu sa petreci timp cu familia si prietenii tai. Te incurajeaza sa iti gasesti pasiuni stiind ca daca tu esti fericita si multumita cu viata ta, asa vei fi si in relatie.

Pune mai putin accentul pe ce spune si mai mult pe cum se comporta.

Actiunile si comportamentul unui barbat sunt mai relevante si iti arata ca intr-adevar te iubeste. Este mai simplu sa spuna te iubesc pentru ca asta este ce vrei sa auzi. Adevaratul test al iubirii vine atunci cand prezinta semnele descrise mai sus.

Cand un barbat te iubeste, nu vei avea nevoie sa auzi acele cuvine pentru ca vei stii oricum.