Anamaria Vasile

3 cupluri care vor avea ghinion in dragoste pana la finalul lui 2018

Deși a treia lună din 2018 este aproape de final, acest lucru nu înseamnă că nu mai este timp pentru schimbări. Cele nouă luni rămase din acest an pot să ne aducă multe surprize plăcute, dar și evenimente mai puțin fericite, care să ne schimbe cursul vieții.

Acest lucru este valabil și pentru zodii. Deși unele vor avea parte de noroc în dragoste și vor putea să își găsească jumătatea în 2018, se pare că altele vor avea ghinion în relația de cuplu și se vor confrunta cu o serie de probleme la care nu se așteptau. Astfel, unii nativi vor avea probleme de comunicare și vor trece ușor peste aceste evenimente, pe când alții pot ajunge și la despărțire. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Iată care sunt cele 3 cupluri care vor avea ghinion în dragoste în 2018!

Berbec și Rac

Deși sunteți două firi diferite, ați reușit să ajungeți la un numitor comun prin intermediul dragostei. Diferențele au fost cele care v-au atras, iar acum acestea sunt cele care vă separă. Racul simte nevoia de a sta mai mult cu familia, pe când Berbecul este ceva mai spontan și cu un spirit de aventură mai mare. Deși vor urma multe zile dificile pentru acest cuplu, cei doi vor lăsa aceste neînțelegeri deoparte și vor putea să readucă pacea și iubirea în casa lor.

Fecioară și Balanță

Un cuplu diferit, dar care poate fi foarte fericit – cam așa ar putea fi descrisă legătură dintre Balanță și Fecioară. Totuși, în acest an, cei doi nativi pot avea parte de mult ghinion, în principal din cauza programelor încărcate ale acestora, dar și a intrigilor din cercul de prieteni. Cele două zodii vor putea să treacă peste aceste neplăceri doar dacă își vor asculta glasul inimii și își vor da seama că sunt făcute una pentru cealaltă.

Capricorn și Pești

Ghinionul din cadrul acestui cuplu va apărea în acest an din cauza programelor încărcate ale nativilor. Capricornul este o persoană foarte muncitoare, care nu pleacă de la locul de muncă până nu știe că a rezolvat tot ce avea de făcut. Nativul din Pești, pe de altă parte, este o fire emotivă, care are nevoie permanent de atenția și iubirea persoanei iubite. Atunci când acest lucru nu se întâmplă, suferă enorm și se retrage în sine. Problemele care vor apărea în acest cuplu în 2018 vor fi legate de lipsa de comunicare, dar și de lipsa de timp petrecut împreună. Dacă cei doi nu vor găsi o soluție, este posibil să se despartă curând.

Cuplurile care vor avea ghinion în 2018 trebuie să identifice sursa problemelor și să le rezolve până nu va fi prea târziu!