Anamaria Vasile

7 simptome fizice ale trezirii spirituale

Se tot vorbeste in ultima vreme despre trezirea spirituala. Aceasta se manifesta in multiple forme, diferite de la om la om. Totusi, exista si elemente comune ale trezirii spirituale.

Iata 7 simptome fizice ale trezirii spirituale.
1. Dureri si infectii
Informatiile de mai jos nu sunt sfaturi medicale. Daca durerea si disconfortul sunt severe, mergi la doctor.

Pot aparea dureri de cap usoare, pe care le poti suporta, care iti transmit ca organismul tau se adapteaza la noile energii.

De asemenea, mai poti experimenta diverse infectii, insa la un grad foarte mic, dar care par sa nu mai dispara. Iti poti pune intrebarea: ce incearca sufletul sa-ti transmita. Daca raspunsul la aceasta intrebare produce o schimbare, atunci vorbim despre o trezire spirituala.

2. Epuizare inexplicabila
Daca esti sanatos tun, insa tot simti nevoia de a dormi dupa-amiaza, s-ar putea sa fie vorba despre trezirea spiritual. Nu te poti lupta cu asa ceva, pur si simplu, trebuie sa te lasi dus de val. Vestea buna este ca dupa ce trece acea stare de somnolenta, simti o energie foarte mare.

3. Ai un accident
Sunt persoane care experiementeaza trezirea spirituala intr-un mod brutal, printr-un accident mai mult sau mai putin grav care sa schimbe vietile tuturor din familie.

Acest lucru inseamna mesajul ca este timpul sa iti indrepti atentia catre altceva, sa explorezi alte alternative.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO