Anamaria Vasile

A găsit un lup leșinat în camionul pe care îl conducea. A umplut un lighean cu apă, apoi i-a turnat-o animalului pe gât

Un șofer de camion este protagonistul unui filmuleț care a uimit mii de oameni pe internet.

Omul a fost filmat în timp ce îngrijea un animal sălbatic, pe marginea drumului, lângă camionul pe care îl conducea.

Bărbatul a găsit animalul aproape leșinat, în camion. În loc să-l abandoneze, omul a decis să-l ajute.

A luat un lighean pe care l-a umplut cu apă și i-a turnat lichidul pe gât animalului.

Lupul era atât de deshidratat din cauza caniculei, încât nici nu se mai putea ține pe picioare.

După ce a reușit să bea apa pe care șoferul de camion i-a dat-o, animalul a prins forță, s-a ridicat și a fugit în pădure.

Mii de utilizatori au aplaudat gestul șoferului de camion din Brazilia.

HOROSCOP Iulie 2018: Atenţie la visele din această noapte!

HOROSCOP  iulie. Pentru Tauri se anunta o zi excelenta in dragoste. Scorpionii nu ar trebui sa abandoneze scopul si sa duca la bun sfarsit ce si-au propus.

HOROSCOP BERBEC

Te cam joci cu optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru ca sunt in numar ceva mai mare ceea ce-ti inspira sentimentul ca, orice ai alege, tot bine va fi. Privesti cu un dram de inocenta si naivitate ce se petrece in jurul tau si esti convins ca toate vor evolua intr-o directie foarte buna, oricare ar fi sensul pe care ai merge.

E bine sa fii atat de optimist si de increzator in ceea ce-ti ofera viata, dar nu glumi! A te juca prea mult cu norocul nu e intotdeauna un motiv de bucurie, pentru ca norocul ti se poate scurge si printre degete la un moment dat. E timpul sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva mai matura si sa decizi: ori – ori?

HOROSCOP TAUR

Relatia la care iti aduci contributia clipa de clipa evolueaza intr-un sens promitator, dar nu trebuie sa scazi vreodata ritmul! Continua sa investesti incredere, ganduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru ca totul este un proces de lunga durata in care nu ai voie sa obosesti.

Fiecare noua investitie facuta in aceasta relatie contribuie la nivelul spre care te indrepti, si intr-o zi ai sa culegi si roadele acestor eforturi. Nu te opri, nu te culca pe laurii victoriei, daca ai atins un nivel bun, ci continua sa daruiesti, sa te dedici cu devotament acestei relatii care merge din ce in ce mai bine. Dar se poate si mai bine!

HOROSCOP GEMENI

Nu te crampona atat de mult de lucruri marunte, ci trebuie sa le tratezi cu mai mult umor, ca si cum nu te-ar supara nimic din ceea ce descoperi. Zambeste la micile hopuri care apar, razi la cine stie ce boacana facuta, ia un pic peste picior chiar si cele mai severe conditii, pentru ca e nevoie de o atitudine mai amuzata in fata provocarilor sortii.

Daca iti torni cenusa in cap fara motiv la orice fleac, vei vedea ca se agraveaza si mai mult lucrurile, or, o atitudine vesela, ca si cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajuta sa gasesti mult mai repede iesirea din incurcatura. Joaca-te un pic, nu ai ce pierde!

HOROSCOP RAC

Desi totul pare sa evolueze mult prea simplu, aproape fara a depune vreun efort, vei vedea ca totul urmeaza totusi o planificare foarte bine pusa la punct. Nimic nu-i intamplator in sensul pe care-l urmezi aproape intr-o doara, ca atare, desi pare un joc, e totusi un joc de strategie!

Exista si reguli de urmat, si limite stricte, dar norocul tau e ca reusesti sa vezi doar partea pozitiva a acestui proces, fara sa te cramponezi de ce nu ai voie sa faci.

Fii sigur ca esti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exercitiu, astfel incat sa poti spune la capat ca toate s-au desfasurat exact asa cum doreai. Nu controla, ci lasa-te dus de val: duce acolo unde trebuie!