Anamaria Vasile

A gasit un ou ciudat, in gradina. Cand a pus mana pe el, ceva a iesit. A fugit tipand

O femeie din Marea Britanie a gasit in gradina casei sale un ou foarte straniu. A decis sa il atinga pentru a vedea ce este, dar a regretat imediat.

Femeia a marturisit cum a gasit un ou ciudat si a realizat mai multe fotografii. Totul cata vreme se intreba ce poate fi in interior. Cand a aflat raspunsul, a simtit ca i se face rau. La scurt timp a iesit ceva absolut scarbos din interiorul oului bizar.

Oul pare sa fie unul de pasare, ce a cazut din vreun copac. In realitate, este ceva total diferit fata de ceea ce va asteptati. Este unul dintre cele mai ciudate oua, mai ales cand se deschide. Cea care l-a gasit in iarba a marturisit ca nu a putut sta mai mult de cateva secunde, in preajma oului. Cel mai straniu peste din lume

A gasit un ou ciudat, in gradina. Cand a pus mana pe el, ceva a iesit
Oul gelatinos regasit pe proprietatea femeii ajunge sa masoare, in general, aproximativ 4-6 centimetri in lungime, si 2-4 centrimetri in latime. Este intalnit, cel mai des, in Australia si Noua Zeelanda.

Totodata, in interior se regaseste ceva foarte ciudat. Este vorba de „caracatita”, care in denumirea populara se numeste „Degetele dracului”. Cand incepe sa se dezvolte din ou, creatura care de fapt este o ciuperca, seamana cu una din filmele s.f. si emana un miros neplacut.

Ciuperca „clathrus archeri fungus” poate fi regasita si in anumite zone din Romania. Aceasta specie e cu totul deosebita pentru ca spre deosebire de alte ciuperci, nu creste pe pamant sau copaci. Se dezvolta intr-un sac gelatinos cu aspect de ou, pana in clipa in care se deschide. Creatura sinistra din Noua Zeelanda

Cand se deschide si iese din ou, ciuperca are patru sau opt tentacule, de culoare rosiatica. De aceea poarta denumirea de „Degetele dracului”. La atingere este foarte lipicioasa si degaja un miros dezgustator, ca de cadavru, ca sa atraga muste si alte insecte. Este comestibila omului, insa nu sunt foarte multi care indraznesc sa consume asa ceva.