Anamaria Vasile

A imbracat costumul de baie si a mers la piscina. Ce s-a intamplat la cateva secunde dupa ce a intrat in apa e revoltator

O companie a scos la vanzare, pentru o suma destul de piperata, un costum de baie. Clientele care l-au achizitionat si-au luat o mare teapa de vara.

A imbracat costumul de baie si a mers la piscina, asa cum orice femeie ar fi facut. Insa, in cateva momente, ceva rusinos s-a intamplat. Femeia a facut cateva imagini si a contactat apoi vanzatorul de la care a achizitionat costumul de baie. Acesta i-a oferit o explicatie revoltatoare.

Femeia care a dat 60 de lire (adica 326 de lei) pe acest costum de baie a inlemnit. Vanzatorul i-a spus ca tinuta achizitionata de ea NU este pentru a face baie in ea. Costumul de baie scos la vanzare ar fi DOAR pentru a iti face poze in el, pe marginea piscinei sau pe malul marii.

Vanzatorul sustine ca informatia a fost publicata si pe site-ul de unde femeia si-a achizitionat costumul de baie. Se pare ca piesa vestimentara estivala se decoloreaza in apa foarte mult. Imaginile facute de femeie, in chiuveta ei, sunt dovada clara. Tinuta de baie nu rezista in apa, informeaza the sun.

„Fiti atenti daca va luati costume de baie de la PLT vara aceasta. Costa 60 de lire si sunt doar pentru pozat, pe marginea piscinei”, a scris femeia, pe Twitter.

Adevarul este ca, da, compania a specificat pe site, undeva, cu litere mici, ca tinuta de baie este doar pentru a iti face poze in ea. Sau pentru a sta la soare. Costumul de baie de 60 de lire se decoloreaza la orice contact minor cu apa si pateaza