Anamaria Vasile

Ea este femeia cu cele mai mari coapse din lume. Măsoara 2,5 metri! „Multor femei le-ar placea sa arate ca mine!”

Are 190 de kilograme iar soldurile ei masoara peste 2.5 metri si este cunoscuta in intreaga lume pentru modul extrem de ciudat in care arata.

Este femeia cu cele mai mari coapse din lume! Arata incredibil! Mikel Ruffinelli este o femeie cu adevarat speciala si care din cate se pare detine recordul, neoficial, pentru titlul de femeia cu cele mai mari coapse din lume.

Desi este una dintre cele mai late femei din lume viata ei pare sa fie una normala dupa ce ani de zile si-a amenajat intreaga casa si chiar si masina ca sa poata incapea bine cu posteriorul ei de-a dreptul urias. Nu incape pe holul casei decat daca merge cu pasi laterali iar la dus intra fara sa poata inchide usa cabinei de dus.

Problemele ei cu greutatea au inceput imediat dupa ce a nascut si de atunci nu se opreste din ingrasat dar paradoxal toata greutatea ei se depune doar in zona soldurilor. Conform spuselor ei mananca normal dar tot ce consuma o ingrasa si faptul ca are o viata extrem de statica nu o ajuta absolut deloc.

Mikel este maritata iar sotul ei s-a confruntat de multe ori cu priviri si comentarii rautacioase la adresa ei in public: „Din pacate oamenii o vad pe ea doar pe dinafara. Prima lor reactie este una de soc si de mirare. Unele reactii sunt pozitive altele sunt total lipsite de respect. O iubesc asa cum este ea cu tot cu soldurile ei care nu trebuie sa fie nici mai mari, nici mai mici pentru mine.”

Desi recunoaste ca viata ei este una foarte grea si are nevoie de conditii speciale pentru a se simti bine si a putea calatori, totusi femeia ramane optimista: „Am ceva ce nimeni altcineva nu are si va spun sigur ca multor femei le-ar placea sa arate ca mine. Consider ca genetic este o problema in cazul meu pentru ca tot ceea ce castig in greutate se depune doar in zona soldurilor nu pe brate sau in alta parte. In tinerete si in copilarie mai ales eram foarte slaba, extrem de slaba chiar. Am inceput sa iau mult in greutate imediat dupa ce am nascut.”