Anamaria Vasile

A înșelat-o de două ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvăluie ce a fost obligată să facă în timpul mariajului cu Ashton Kutcher

Deși aveau toate datele pentru ca relația lor să meargă perfect, Demi Moore și Ashton Kutcher au fost fericiți împreună o scurtă perioadă de timp. Actorul a înșelat-o de două ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvăluie ce a fost obligată să facă în timpul mariajului cu Ashton Kutcher.

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au căsătorit în anul 2005. Ea avea 43 de ani, iar el doar 27 și dacă atunci diferența de vârstă dintre ei părea să nu fie un detaliu important, în timp, acesta a început să își facă simțită prezența.

A înșelat-o de două ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvăluie ce a fost obligată să facă în timpul mariajului cu Ashton Kutcher
După o căsnicie de 8 ani, Demi Moore și Ashton Kutcher au decis să divorțeze, iar dacă atunci au preferat să păstreze discreția, acum, la 6 ani distanță, actrița a făcut o serie de dezvăluiri șocante în cartea sa “Inside Out.”

Demi Moore a mărturisit că Ashton Kutcher a înșelat-o de două ori și că, în timpul mariajului, actorul a făcut presiuni asupra ei să întrețină relații intime în trei. Deși nu era un lucru pe care și-l dorea, actrița a dezvăluit că a acceptat propunerea din dorința de a-i arăta că este o soție cool.

“Am vrut să îi arăt cât de grozavă și de amuzantă pot fi.”, a spus Demi Moore, potrivit mirror.co.uk.

Celebrul cuplu a avut două experiențe de acest gen, iar actrița a catalogat totul ca fiind o mare greșeală. După acest episod, Demi Moore a dezvăluit că Ashton Kutcher a înșelat-o de două ori, iar relația lor a început să se destrame, în 2013 ajungând la divorț.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Demi Moore și Ashton Kutcher.