Anamaria Vasile

Cum strângi pumnul îți dezvăluie personalitatea

Dacă închizi pumnul cu degetul mare deasupra arătătorului ești o persoană sensibilă, visătoare, dar și nesigură uneori. Te simți comod atunci când ești protejată. Consideri că sinceritatea este cea mai de preț calitate și îți place la nebunie să le fii de ajutor celor din jur. Ești o persoană plină de entuziasm, curioasă și ai o fire aventuroasă. iei viața cu calm, fără stres. îți place să fii integrată într-un grup și ești amabilă cu toată lumea, dar acest lucru face ca, de multe ori, cei din jur să profite de tine. Ai o intuiție foarte bună. Ești închis atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor, mai ales în cuplu, dat fiind faptul că ai nevoie să te simți în siguranță mai întâi.

Cum strângi pumnul îți dezvăluie personalitatea: cu degetul mare în interior, peste celelalte degete

Dacă închizi pumnul cu degetul mare în inerior, peste celelalte degete ești o persoană extrovertită, talentată și foarte sigură pe tine. Ai mare încredere în tine și pui mare preț pe succes și putere. Muncești din greu pentru a obține ce vrei. Cu toate acestea, ești o persoană sensibilă și îți este teamă să te apropii de oameni, de frica unui eventual eșec. În plan sentimental, te gândești prea mult la propriile greșeli și la trecut și asta te face să ai multe momente de tristețe.își dorești să ai un partener de cuplu, dar de cele mai multe ori chiar tu îți pui piedici.

Cum strângi pumnul îți dezvăluie personalitatea: cu degetul mare sub celelalte degete, în interiorul palmei

Dacă închizi pumnul cu degetul mare sub celelalte degete, în interiorul palmei ești o persoană foarte sensibilă, creativă și puternică. Ești un bun orator și extrem de practic în tot ceea ce faci. Îți place arta și adori lucrurile care țin de frumos. Ești, de asemenea, o persoană dispusă să facă sacrificii dacă cineva are nevoie de ajutorul tău. Ești tăcut, flexibil și ai un spirit liber. În plan sentimental, întotdeauna cauți liniștea.