Anamaria Vasile

A întors scaunele juraților în mai puțin de 10 secunde

A reușit să facă toți cei patru jurați să își întoarcă scaunele pentru ea încă din primele 5 secunde de când a început să cânte. Aptitudinile vocale speciale ale acestei femei au lăsat pe toată lumea fără suflare

Aceasta este o reprezentație pe care sigur vei dori să o asculți la nesfârșit. O cântăreață incredibilă a ieșit în evidență la primele audiții ale emisiunii Vocea Olandei, atunci când toți cei patru membri ai juriului și-au întors scaunele în timp record.

Jurații și-au întors scaunele la 9 secunde de la începerea reprezentatiei, dar au avut nevoie doar de cinci secunde pentru a realiza că vocea acestei concurente este cu adevărat specială.

Jennnie Lena a reușit să facă ceva cu adevărat special atunci când a prezentat melodia Whos Loving You. Îniante să termine prima notă, jurații și-au întors scaunele pentru a afla care este persoana din spatele acestei voci extrem de puternice. Atunci când Jennie a ajuns la cea mai grea parte a melodiei, unul dintre membri juriului a avut o reacție neașteptată ca și când era în stare de șoc.

Această fată are o plămâni, nu glumă și nu au fost dese situațiile în care jurații să reacționeze atât de repede. Deși Jennie nu a câștigat emisiunea (ajungând doar între ultimii patru finaliști), putem spune că este binecuvântată cu un dar de la Dumnezeu. Audiția sa a ajuns virală și are milioane de vizualizări pe Youtube, ceea ce ne face să știm că aceasta va avea o carieră înfloritoare.

Una dintre cele mai interesante părți ale emisiunii The Voice este atunci când un singur concurent uimește toți jurații prin talentul său. Exact aceasta a fost situația lui Jennie în cadrul audiției sale din 2015. Melodia pe care Jennie a ales-o cere abilități muzicale extraordinare, iar aceasta nu a dezamăgit nici măcar o secundă.

Deși putea sta liniștită de la nouă minute de când a intra pe scenă și de la primele cinci secunde de când a deschis gura, Jennie a continuat să facă spectacol și să impresioneze publicul, demonstrând că pasiunea este cea mai importantă.

Oriunde ar fi aceasta, reușește să iasă în evidență fără doar și poate. Este o femeie reală, amuzantă și personalitate sa comică și lipsită de scuze demontrează că este atât puternică, dar și sensibilă, atât pe scenă, cât și în afara ei. Abilitățile sale vocale sunt atât puternice, cât și delicate, ceea ce inspiră profunzime și sinceritate.

Jennie s-a chinuit mult înainte să ajungă în atenția publicului în 2015 atunci când a fost introdusă unui public internațional prin emisiunea de talente televizată. Unul dintre cei mai populari bloggeri de muzică, Perez Hilton, a scris: nu a fost doar cea mai bună audiție de la Vocea Olandei, a fost cea mai bună audiție pe care am văzut-o vreodată în competiție.

Imaginile cu audiția sa au devenit virale instantaneu, și au atras atenția întregii lumi. Varianta cu care a prezentat melodia aleasă chiar îi caracterizează personalitatea, atât sensibilă, cât și puternică. Este un artist emotiv de la distanță, combinând muzica veche cu propria variantă contemporană, schimbând mereu cele două stiluri.