Anamaria Vasile

Mireasa si tatal ei au pregatit un dans special

O mireasă și tatăl ei și-au uimit toți invitații de la nuntă cu un dans extrem de special și emoționant

O relație dintre tată și fiică este imbatabilă. Atunci când o fată se căsătorește, tatăl acesteia este cel mai emoționat și trece prin momente de cumpănă în care simte că își pierde fiica. Tocmai de aceea, astfel de filmulețe ne demonstrează că nimic nu poate despărți o fată de tatăl ei, de eroul ei.

O mireasă din Utah și tatăl său și-au surprins cei 400 de invitați de la petrecerea nunții cu o coregrafie specială, amuzantă și emoționată care a întrecut cu mult dansul tradițional tată-fiică.

Mikayla Ellison Phillips, în vârstă de 26 de ani și tatăl ei, Nathan Ellison, au încins atmosfera la nunta acesteia din Utah. Perechea a dansat timp de aproape patru minute pe mai multe melodii, începând cu un dans lent, tipic unei astfel de ocazii.

Totuși, melodia lentă pe care au ales-o, „Butterfly Kisses”, s-a transformat rapid într-un medley rapid în care au existat cântece ca M.C. Hammer’s “U Can’t Touch This” și NSYNC’s “Bye Bye Bye.”

Mikayla a spus într-un interviu acorrdat postului de televiziune ABC News: sunt cea mai mare și singura fată din familie, așa că tatăl meu nu avea decât o ocazie să facă ceva de acest gen.

El a fost cel care a vorbit ani de zile despre asta și, într-un final, m-a convins. Eu am dansat toată viața mea, dar tatăl meu nu a avut această ocazie, spune Mikayla despre tatăl ei care este reprezentant în vânzări.

Mikayla este o dansatoare profesionistă a cărei soț a fost, înainte de toate, partenerul ei de dans la International Folk Dance Ensemble la Universitatea Brigham Young.

Mireasa și tatăl ei nu au avut la dispoziție decât o săptămână pentru repetiții, chiar dacă această coregrafie a fost destul de complicată, iar ei urmau să fie priviți de 400 de invitați. Au ales melodii care aveau o însemnătate specială pentru ei amândoi și s-au bazat pe soțul fetei, Cody, pentru a mixa muzica.

Mikayla spune: în fiecare seară a săptămânii înainte de nuntă ne întâlneam să repetăm de câteva ori. Cred că, din moment ce vorbeam despre asta de câțiva ani buni, a fost destul de ușor să punem totul cap la cap.

Chiar dacă a fost destul de stresant pentru aceasta să repede înainte cu o săptămână de nuntă, Mikayla spune că se bucură foarte tare că a reuțit să își ajute tatăl să își vadă visul cu ochii: cel mai mult mi-a plăcut când am văzut cât este de fericit tatăl meu. A fost un vis devenit realitate.

Dansul care a fost capturat pe cameră de Bethany Petersen, are peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube, acumulate în nici doi ani.

Mireasa a spus că dansul său împreună cu tatăl ei a fost cel mai important moment de la petrecerea nunții ei și că toți invitații au fost extaziați, dar că soțul ei nu s-a simțit deloc dat la o parte. Mai mult, aceasta a zis că cea mai bună parte a zilei a fost că s-a căsătorit cu prietenul ei cel mai bun.