Anamaria Vasile

A reusit sa intoarca juriul in doar 2 secunde!

Destul de multe persoane isi incearca norocul la emisiunile de talente.

Daca pentru multi dintre acestia asta reprezinta o adevarata rampa de lansare, pentru unii concurenti reprezinta cel mai frumos mod prin care pot aduce un tribut oamenilor dragi din viata lor.

Christian Cuevas, in varsta de 20 de ani din Orlanda, Florida, a participat la auditiile emisiunii ” The Voice” din dorinta de ai aduce un omagiu tatalui sau.

Cu acest gand a urcat pe scena tanarul si a ales sa interpreteze o piesa din repertoriul lui Michael Bolton ” How Am I Supposed To Love Whithout You”.

Emotiile pe care a reusit tanarul sa le transmita inca de la inceputul piesei i-a facut pe doi dintre membrii juriului sa se intoarca fara a mai sta pe ganduri.

Cu vocea sensibila si curata acesta a reusit sa isi puna durerea in fiecare vers si in fiecare nota.

Ți-ai dorit vreodată ca vocea ta să sune mai bine și să conțină mai mult bass?

Mulți announceri de radio sau voice-overi și vorbitori în public folosesc o asemenea voce pentru că acordă o foarte mare atenție atunci când o fac și folosesc și un ton autoritar (spre exemplu, vocea lui Dumnezeu din diferite filme pe care le-ai văzut).

Iar dacă ești bărbat, cu siguranță vei fi interesat de faptul că femeile cred despre cei cu voce groasă că sunt mai autoritari și că sunt mai atractivi.

Dacă ai o voce mai ascuțită sau dacă dorești doar să îți extinzi profunzimea vocii pentru un rol de voice over să știi că se poate. Antrenează-ți vocea urmând pașii de mai jos.

Metoda 1: Descoperă cum sună vocea ta

Ascultă-te pentru a înțelege mai bine cum sună vocea ta. Dacă îți cunoști vocea, vei putea să îți controlezi volumul și astfel, cu un simplu efort, vei reuși să obții mai ușor ceea ce cauți.

Te poți asculta atent cum vorbești în fața oglinzii, sau te poți înregistra cu microfonul de la laptop, sau cu programul de înregistrare vocală al telefonului tău.

Vocea ta va suna diferit de la device la device, așa că încearcă să găsești echipamentul care îți va reda vocea la o calitate bună și când faci asta, asigură-te că în jurul tău este liniște perfectă.

Cel mai potrivit ar fi să încerci să te înregistrezi într-un colț al camerei, pentru ca acustica să fie una mai bună.

Distrează-te în timp ce ești atent la tonul vocii tale. Este prea strident, superficial, prea tare sau afectat?

Este oarecum profund, dar încă nu e ceea ce îți dorești? Fie că ești femeie sau bărbat, vocea ta poate fi lucrată indiferent cât de rău îți sună ție.

Dacă ești femeie și ai o voce mai groasă, nu trebuie să te sperii.

Caută pe internet actrițe ca Lauren Bacall, Anne Bancroft, Cate Blanchett sau Jennifer Beals și te vei convinge singură că nu ai de ce să îți faci griji.