Anamaria Vasile

Această femeie se săturase să-şi tot ascundă firele albe

Această femeie se săturase să-şi tot ascundă firele albe. Apoi are parte de o transformare care o face de nerecunoscut

Vine un moment în viaţa noastră când ne dorim o schimbare de look pentru a ne simţi bine în pielea noastră. Multe femei îşi doresc o coafură care să le transforme complet înfăţişarea vopsindu-şi părul, dar acest lucru nu este o regulă.

Sunt şi persoane care nu doresc schimbarea înfăţişării prin colorarea părului, ci pur şi simplu să îl pună în valoare păstrând culoarea lui naturală.

Kerry Grundhoefer nu se împăca în ultimul timp cu ideea că trebuia tot timpul să-şi ascundă firele albe care îi creşteau de la rădăcină. O vizită la stilist şi hotărârea de a-şi scurta părul lung şi vopsit a fost de ajuns. La 41 de ani, vârsta ei de acum, avea nevoie de o schimbare iar acest lucru a fost posibil cu ajutorul lui Christopher Hopkins, un stilist de notorietate.

După o scurtă conversaţie, bărbatul a întrebat-o cam cât de scurt ar vrea să îi fie tăiat părul. Fără să mai stea pe gânduri, acesta i-a scurtat destul de mult părul după care i l-a aranjat într-o coafură destul de simplă, dar de efect.

Privindu-se în oglindă, Kerry a fost extrem de bucuroasă de noua ei înfăţişare, iar acum aştepta şi reacţia soţului ei. Acesta s-a declarat încântat de noua coafură a soţiei sale care de acum înainte nu va mai trebui să-şi ascundă firele albe.

Coafura spune foarte multe lucruri despre o femeie, fiind un indiciu despre cum vrea aceasta sa fie perceputa in societate. De aceea este foarte important stilul pe care il adopta, daca vrea sa lase sa se vada adevarata sa personalitate.

Iata cateva idei de tunsori si semnificatiile acestora, oferite de Msn.com:

Parul cret

Parul cret exprima o personalitate ce denota incredere in aspectul ei natural. Nu este nevoie de prea mult timp petrecut in fata oglinzii si acest stil se potriveste multor femei.

Breton pe o parte

Acesta este un stil mai matur decat bretonul traditional, mai potrivit pentru o femeie orientata spre cariera. In acelasi timp, insa, da si un aer de prospetime si tinerete. Celebritati precum Cameron Diaz, Reese Witherspoon, Jessica Biel sau Jennifer Garner l-au adoptat de-a lungul timpului.

Carare normala

Tunsoarea aceasta lasa sa se vada intreaga fata, ceea ce denota ca persoana este mandra de tenul sau si de trasaturile fetei. Poate exprima si o atitudine deschisa si pozitiva.

Coc frantuzesc

Este o coafura foarte populara in randul mireselor. Daca prietena ta se piaptana des in aceasta maniera, ar trebui sa ai grija: poate este un indiciu ca isi doreste un inel de logodna.

Par foarte lung

In cazul in care nu are extensii, femeia cu parul foarte lung se poate teme de schimbari. Este sentimentalista si vrea ca lucrurile sa nu se schimbe foarte mult in jurul ei.

Tunsoare pixie

Este nevoie de foarte multa incredere in sine pentru ca o femeie sa apeleze la aceasta tunsoare, deoarece atrage atentia asupra trasaturilor fetei.

Par prins lejer la spate

Denota un stil destul de plictisitor si demodat, deloc sarmant. Pare ca persoana a plecat de acasa imediat ce s-a dat jos din pat si ca nu o intereseaza deloc imaginea ei.

Tunsoare bob

Este un stil tineresc si jucaus. Este undeva intre indrazneala de a fi tunsa scurt si teama de a avea o coafura pixie.

Cozile impletite

In functie de persoana care le poarta, acestea pot oscila de la o atitudine de fata cuminte pana la una mai indrazneata, cum este, spre exemplu, Britney Spears, in clipul piesei „Hit me baby one more time”.

Afro

La fel ca fetele crete, o femeie cu o coafura afro este mandra de naturaletea sa si nu cauta sa se schimbe. Este o tunsoare indrazneata, probabil la fel ca cea care o poarta.

Culori nebune

Culorile cele mai trasnite pot denota fie un spirit liber, lipsit de inhibitii, sau o persoana disperata sa atraga atentia. Persoana total lipsita de inhibitii nu va fi interesata de parerea altora.

Forma de pana

Aceasta tunsoare aminteste de unele staruri rock sau de Meg Ryan. Da impresia unei persoane care s-a trezit dimineata cu parul ravasit si a uitat sa se pieptene inainte de a iesi din casa. Poate arata foarte interesant, dar poate fi si un dezastru, depinde de ocazia in care este purtata.