Anamaria Vasile

Nicoleta a incercat si acum e multumita: „M-am spalat pe cap cu bere si am obtinut volum si stralucire.”

Spala-te pe cap de bere pentru curatarea matretii, Reduce pierderea parului si creste parul cu lungimea de 10 cm dupa 2 saptamani.

Berea este bautura disponibila in frigiderul multor familii, mai ales in vara calda ca aceasta. Nu pierdeti timp sau efort, purtati doar o cutie de conserve si folositi instructiunile de mai jos, fara par incurcat sau parul frant fara a merge la salonul de coafura.

Efectul berilor este par stralucitor, matreata curata, stimuleaza efectul indelungat de crestere fiind eficient deoarece contine multe ingrediente naturale de fermentatie, proteine, vitamine B si multe alte substante nutritive pentru a hrani parul intr-un mod mai sanatos.

In special, maltoza si sucroza din bere ajuta la strangerea culorii si la stralucirea fiecarei fibre, imbunatatind distrugerile asociate cu deteriorarea, incluzand parul scalpului sau parul despicat, indepartand iritarea pruriginoasa

Iata sfatul pentru dvs:

Pasul 1: Daca parul este foarte fragil, treceti prin mai multe tratamente de frumusete cum ar fi vopsirea, indoirea etc., apoi turnati berea in oala, lasati-i vaporii de aer timp de aproximativ 30 de minute, reducand concentratia de alcool si gaz.

Eliberarea dioxidului de carbon restrictioneaza cicatrizarea parului.

Pasul 2: Apoi, samponul in mod normal, apoi utilizati berea pentru a inlocui balsamul, se toarna lent in par si se mascheaza usor cu varfurile degetelor pentru a se hrani profund in pielea parului si a uleiului.

Lucrezi ca asta pentru aproximativ 2 minute, daca parul este impartit, inmoaie coada in bere timp de 5 minute, vei vedea o reducere semnificativa. In cazul in care va temeti de mirosul de bere pe par, apoi inversati procesul, sampon cu bere si apoi utilizati sampon.

Pasul 3: Adaugati 5 – 10 minute pentru a maximiza utilizarea. In cele din urma, clatiti cu apa, permeati parul uscat cu un prosop moale.

Nu utilizati uscatorul pentru a evita deteriorarea parului, in plus, ar trebui sa aplicati numai de pana la 3 ori pe saptamana, nu ar trebui sa abuzeze.

Numai dupa 1 sau 2 aplicatii, veti simti efectul surprizei, parul mai puternic si mai gros, cu scalp foarte confortabil, fara matreata, fara mancarime.