Anamaria Vasile

Acel moment cand te crezi mafiot adevarat….si te face o femeie! Bestial VIDEO

Acel moment cand te crezi mafiot….si te arde o femeie!

VOi ce parere aveti ?

VEZI VIDEO MAI JOS

Citeste si : Nu vă fie frică să le spuneți oamenilor aceste 10 fraze!

Spuneți oamenilor aceste 10 fraze – Nimeni nu știe ce se va întâmpla mâine, dar aceste fraze pot schimba totul.

1.“M-ai rănit”
Nu-ți fie teamă să lași pe cineva să știe că te-a rănit. Dacă ești cu adevărat importantă, această persoană trebuie să înțeleagă cu ce a greșit pentru ca mai târziu relația dintre voi să nu aibă de suferit.

2.“Am greșit”
Să nu îți fie frică să recunoști că ai greșit. La început poate fi dificil, dar în cele din urmă va fi o mare ușurare.

3.“Nu”
Învățarea de a spune “nu” este un proces lent și gradual, dar poate schimba vieți. În mod obișnuit, spunem “da” de atât de multe ori încât, uneori, uităm ce am convenit. Spunând “nu”, evităm stresul nedorit și obligațiile inutile.

4.“Nu sunt de acord”
Sunt de acord să nu fii de acord! Pentru a spune ceea ce crezi, ceea ce nu crezi sau pentru a apăra ceea ce ești convins că nu este greșit, uneori trebuie să-ți expui opinia în fața oamenilor pentru a înțelege cu cine au de-a face.

5.“Am auzit destul”
Atunci când nu mai poți tolera ceva, trebuie să clarifici acest lucru. Oamenii trebuie să știe ce simți când trec granița, că nu le vei tolera totul la nesfârșit.

6.“Nu e treaba ta”
Ai dreptul să îți protejezi spațiul personal și viața personală. Când oamenii își dau cu părerea despre activitățile din viața ta, fără să le-o ceri, le poți spune politicos că nimeni nu are dreptul să îți violeze intimitatea.

7.“Nu știu”
Adevărul este că noi toți continuăm să învățăm în decursul vieții, nimeni nu știe răspunsurile la toate întrebările, chiar dacă unele dintre ele par a fi evidente celorlalți. Nu trebuie să îți fie teamă să spui că nu ști, de fapt, asta te transformă într-o persoană inteligentă și cinstită.

8.“Sunt speriat”
Nu îți fie teamă să spui că îți este frică de ceva. Acest lucru îi va face pe alții să înțeleagă că ești sincer cu tine însuți și că te pot ajuta sau te pot sprijini.

9.“Vreau să fiu singură / singur”
Vorbim despre auto-purificare, vindecarea sufletului. Cu toții avem uneori nevoie de timp pentru a ne reîncărca și a ne gândi la viața noastră. Nu îți fie frică să ceri timp și spațiu pentru tine.

10.“Te iubesc”
Nu ai garanția că persoana căreia îi vei declara dragostea îți va răspunde la fel, dar dacă simți să o spui, spune-o! Nimeni nu știe ce se va întâmpla mâine, iar aceste două cuvinte pot schimba totul.