Anamaria Vasile

Cine este omul asta ? De un asa presedinte avem noi nevoie!

Cine este omul asta ? De un asa presedinte avem noi nevoie!

Voi ce parere aveti ?

VEZI VIDEO MAI JOS

Citeste si : Nu pune niciodată aceste obiecte în mașina de spălat vase!

Obiecte pe care nu le pui în mașina de spălat vase – Știu, mașina de spălat, sub orice formă, este un adevărat miracol în viața noastră! Domnilor, dacă nu știați cumva, puteți chiar și voi să o folosiți, astfel veți putea ușura munca soțiilor sau partenerelor voastre.

Acum, să facem referire la mașina de spălat vase, unele obiecte chiar nu au ce să caute acolo! Iată care sunt acestea:

1.Răzătoarele și sitele
Există două tipuri de oameni: aceia care își pun răzătoarele în mașina de spălat vase și aceia care nu pun răzătoarele în mașina de spălat vase. Credeți-mă cei din a doua categorie merită felicitați! De ce? Pentru că procesul automat de spălare a veselei implică în mod obișnuit prea multă apă pentru a curăța în mod corespunzător aceste unelte ascuțite, fără a le rugini. Și, reține, același lucru este valabil și pentru site! Deci, ce este cel mai simplu și mai eficient? Să folosești o periuță de dinți pentru a le curăța!

2.Tigăile din teflon
Ok, aruncarea unei tigăi în mașina de spălat vase n-ar fi așa o mare problemă, dar de multe ori o poți distruge complet. Acest lucru se datorează faptului că materialele care se găsesc în teflon, nu sunt proiectate să reziste la temperaturi super-fierbinți sau umede, ale ciclului de spălare a vaselor.

3.Tigăile din cupru și cănile
De curând, am observat că vasele din cupru se bucură într-adevăr de atenția cuvenită. Reprezintă o alternativă excelentă, de lungă durată, dar, ar fi bine să le țineți departe de mașina de spălat vase.

Acest lucru se întâmplă din două motive:

1) detergenții pentru mașina de spălat vase pot să decoloreze cuprul;
2) procesul de spălare a veselei poate lăsa urme pe vase.

Sfat: pentru a oferi o lustruire profundă a vaselor de cupru, încercați să folosiți ketchup pentru curățare. Da, KETCHUP!
Acum, puteți împărtăși acest articol și cu cei din jur, pentru a nu mai introduce diverse în mașina de spălat vase!