Anamaria Vasile

Acest bărbat a dat canapeaua la o parte și a săpat în podea. Ce a găsit acolo

Acest bărbat a dat canapeaua la o parte și a săpat în podea. Dar a înghețat când a văzut ce se ascunde și ce scoate de acolo!

Acest barbat a avut un soc atunci cand a dat canapeaua la o parte. Acesta a vazut o ciupitura in podea care parea sa duca undeva.

Barbatul a decis sa acopere zona, dar curiozitatea l-a determinat ca la 67 de ani sa descopere ce se afla acolo. Colin Steer a apelat la ajutorul unui vecin de incredere si a sapat in podea 6 luni de zile, potrivit plymouthherald.co.uk.

„Din momentul în care am văzut ciupitura, am vrut să sap. Îmi doream să reuşesc să sap adânc, până dădeam de aur. Am găsit un fel de puţ, dar, până în prezent, nu am reuşit să-mi dau seama care era destinaţia. Nici nu pot estima când a fost construit. E posibil să fi deservit fie o fermă, fie mai multe case”, a declarat barbatul.

„Într-o zi, am scos la suprafaţă un fel de sabie de lemn. Cel puţin, asta părea! Pe bucata de piele care îmbrăca lemnul se vedeau nişte găuri ce păreau să fi fost cusături. Când am găsit-o, mi-am dorit şi mai mult să ating fundul gropii. Cine ştie ce se află, de fapt, acolo?!”, a spus Colin.