Anamaria Vasile

Acest tanar statea cu un picior pe scaunele dintr-un metrou din Bucuresti, iar un calator i-a dat 3 lei

Comedie urbana intr-un metrou din Bucuresti! Un tanar care s-a urcat cu un picior pe scaunele dintr-un metrou a primit o lectie pe care nu o va uita prea usor. Un calator care a fost dezgustat de gestul tanarului s-a gandit sa il faca sa ii dea trei lei pentru handicapul de care sufera.

Vizibil stupefiat ca a primit bani de la respectivul calator, tanarul i-a spus acestuia ca nu sufera de niciun handicap. Replica calatorului l-a lasat fara cuvinte pe barbat.

„Pentru ca sunt un om milos si un bun crestin ca tot neamul ortodox roman, inainte sa cobor din metrou i-am dat trei lei acestui sarman. M-a intrebat de ce. I-am zis ca pentru handicapul de care sufera.

A pus piciorul jos de pe bancheta si mi-a zis ca nu are handicap fizic.

I-am zis: Nu pentru cel fizic ti-am dat…”, a scris calatorul pe Facebook. Intamplarea i-a amuzat teribil pe internauti, iar postarea s-a viralizat imediat.

„Eu ma asezam frumos, cu cele 90kg ale mele, pe piciorusul lui diafan si avea si handicap fizic ”, „Un gest frumos, pe masura!”, „unul simt si cei 7 ani de acasa??? ”, „Credeti ca a inteles ?”, „ Dupa cat era de absorbit de mobil sigur nu a inteles nimic….poate peste cativa ani….poate”, „Daca zicea :Fara Cash , doar card”, au reactionat oamenii la postarea cu pricina.