Anamaria Vasile

Bianca Drăgușanu a semnat cu Antena 1! Cu cât o vor plăti producătorii show-ului

Veste bună în lumea televiziunii de la noi din țară! Bianca Drăgușanu a dat marea lovitură în plan profesional. Blondina va participa la un show renumit. Remunerația blondinei depășește orice imaginație. În urmă cu aproximativ o lună vă prezentam detalii despre lupta aprigă pentru vedetă. După îndelungi negocieri se pare că trustul înființat de Dan Voiculescu a avut câștig de cauză și a obținut semnătura Biancăi Drăgușanu.

Potrivit unor surse blondina s-a înțeles cu cei din Antenă și, în urmă cu câteva zile, și-a dat acordul pe un contract. Astfel, Bianca Drăgușanu a intrat pe lista vedetelor ce vor participa în noua ediție a emisiunii ”Asia Express”. Producătorii show-ului TV o vor plăti pe fosta prezentatoare de la Kanal D cu o sumă de-a dreptul colosală.

Conform surselor citate, Bianca Drăgușanu va primi 90.000 de euro plus un bonus ce poate atinge încă 10.000 de euro. Nu-i de mirare că negocierile au durat o lungă perioadă de timp. Din câte se pare, Bianca negociază orice contract și nu se lasă cu una, cu două.

„Asia Express“ îşi va schimba numeleâ

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express“, de la Antena 1, prezentat de Gina Pistol şi produs de Mona Segall, va avea parte de câteva schimbări. După ce primul sezon al emisiunii „Asia Express“ s-a filmat în Vietnam, Cambodgia, Laos şi Thailanda, potrivit unor informaţii noua echipă de vedete se pregăteşte pentru o aventură în India. Astfel, odată cu această nouă locaţie şi numele show-ului va deveni „India Express“. De asemenea, printre noii concurenți se numără nume mari din showbiz-ul românesc: Margherita de la Clejani, Ruby, Iuliana Luciu, Anda Adam, dar și Jojo și Paul Ipate.