Anamaria Vasile

Adina de la Heaven a născut o fetiță, chiar de ziua mamei ei. Ce nume inedit a ales

Motiv de dublă sărbătoare pentru Adina de la Heaven! Chiar de ziua mamei ei, artista a reușit să îi facă un cadou la care foarte puține femei visează. Mai exact, cântăreața s-a sincronizat atât de bine, încât și-a făcut mama… bunică!

Adina de la Heaven a anunțat, pe rețelele de socializare, că a adus pe lume o fetiță superbă și sănătoasă. Mai mult, cu acest prilej, i-a transmis o urare emoționată mamei sale, care își serbează ziua de naștere.

Adina de la Heaven a născut
În postare, Adina, pe numele ei real Adina Postelnicu, a atașat o fotografie bună de pus în ramă, protagoniste fiind mama și fiica ei. Artista îi transmite mamei sale un mesaj sincer de la mulți ani, dar dezvăluie și ce nume interesant a ales pentru copilul ei.

„Așa arată fericirea 🙂 Așa îmi doresc să-mi văd MAMA toată viața… zâmbind.

Mă bucur din tot sufletul mami că am reușit să-ți fac un cadou atât de frumos de ziua ta… Zaynab Maria 😍😍😍

La muuulți ani cu sănătate,fericire și tot ce-i mai bun și mai frumos pe lumea asta…Îți dorim cu toții 😍😍😍Te iubim”, a transmis Adina.

Nu se aștepta să devină mamă
Pentru Adina Postelnicu, faptul că a devenit mamă este un adevărat miracol. În 2016, i s-a spus că nu va avea niciodată copii, însă, culmea, cea care i-a zis că nu este adevărat și că peste trei ani va deveni mamă, a fost chiar Carmen Harra.

„Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea. Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă”, spunea Adina, în urmă cu ceva timp.