Anamaria Vasile

Iulia Albu, ținta glumelor colegilor de școală: «Am fost numită Scheletron, am avut probleme cu acneea»

Acum este o prezență extravagantă și sigură pe sine, însă pe întreaga perioadă a copilăriei și a adolescenței, Iulia Albu a dezvăluit că era „agresată” de colegii de clasă, care glumeam pe seama înfățișării sale din acea perioadă.

Ai nevoie de mare încredere de sine pentru a purta ținutele extravagante cu care se afișează Iulia Albu mai mereu, iar în prezent fashion-editorul abundă de această calitate. Iulia a oferit însă câteva amănunte neștiute din trecutul său, dezvăluind că din copilărie până în adolescență, când se afla la liceu, colegii de clasă obișnuiau să glumească pe seama problemelor fizice cu care vedeta se confrunta la momentul respectiv. Acum este o prezență extravagantă și sigură pe sine, însă pe întreaga perioadă a copilăriei și a adolescenței, Iulia Albu a dezvăluit că era „agresată” de colegii de clasă, care glumeam pe seama înfățișării sale din acea perioadă.

Ai nevoie de mare încredere de sine pentru a purta ținutele extravagante cu care se afișează Iulia Albu mai mereu, iar în prezent fashion-editorul abundă de această calitate. Iulia a oferit însă câteva amănunte neștiute din trecutul său, dezvăluind că din copilărie până în adolescență, când se afla la liceu, colegii de clasă obișnuiau să glumească pe seama problemelor fizice cu care vedeta se confrunta la momentul respectiv.

Iulia Albu a dezvăluit că a fost batjocorită de colegii ei, în copilărie
„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, „bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare.

Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate (..) Gândește-te că până și la simplele schimburi de surprize cu mașinuțe eu eram eliminată”, a dezvăluit fashion-editorul, într-un interviu acordat pentru perfecte.ro.

Vedeta a povestit și cum a reacționat în fața acestor situații.

„Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult.Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”, a mai spus aceasta.

„În clasa a noua deja era cool să fii mai slabă și să fii înaltă și deja începusem să fiu altfel. Mi s-a întâmplat să fiu și curtată de aceiași băieți care înainte mă batjocoreau, dar eu eram o anti-socială, nu ieșeam cu colegii, foarte rar mergeam la party-uri. Acum, eu cred că eram mai populară, dar, așa, ca o glumă, la reuniunea din liceu nici măcar nu am fost invitată, deci se pare că nu eram atât de populară nici în liceu”, a mai povestit fosta jurată de la „Bravo, ai stil”.