Anamaria Vasile

Ai recunoscut-o? Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv, atunci cand nu avea operatii estetice

Andreea Mantea facea ravagii cu frumusetea ei inca din adolescenta. Aceeasi privire seducatoare si zambetul sau charismatic o caracterizau pe realizatoarea TV inca de mica.

Chiar daca avea doar 15 ani, prezentatoarea TV avea un iubit inca de pe atunci.

Cancan.ro l-a prezentat in premiera pe primul iubit al Andreei Mantea. In adolescenta, se pare ca prezentatoarea TV prefera tinutele sport si ii placeau la nebunie parcurile de distractii.

Andreea Mantea, pozată goală în cadă de iubitul misterios! Detaliul observat în imaginea HOT cu prezentatoarea de la Kanal D

Nu mai e un secret pentru nimeni că Andreea Mantea iubește și este iubită mai mult ca niciodată! Cu toate acestea, carismatica vedetă nu își dorește încă să facă publică vreo poză cu bărbatul aături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Recent, ea a fost pozată goală în cadă chiar de iubitul său misterios și toată lumea a observat detaliul din imaginea HOT. Fotografia sexy cu prezentatoarea de la Kanal D face valuri pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea, fotografiată goală în cadă de iubitul misterios

În urmă cu câteva ore bune, Andreea Mantea s-a răsfățat cu o baie în cada plină cu spumă. La un moment dat, ea i-a cerut iubitului său să-i facă o poză în timp ce stătea în cadă complet dezbrăcată, iar în mâini ținea cu multă atenție o inimă din spumă. Fotografia HOT a fost făcută publică chiar de prezentatoarea TV, care a transmis următorul mesaj în limba engleză: “#LoveIsEverywhere ! 🤍You just have to see it… (n.r.: #IubireaEstePesteTot! 🤍 Tu trebuie doar să o vezi…)”.

După cum puteți observa în imaginea de mai jos, moderatoarea emisiunii “Puterea Dragostei” le-a dezvăluit fanilor ei cine a pozat-o într-un moment atât de intim, iar altora le-a spus că bărbatul cu care se află într-o relație nu este tatăl copilului său, Cristi Mitrea. Cristina, una dintre susținătoarele Andreei Mantea, a răspuns unei tinere care a întrebat dacă se iubește din nou cu luptătorul de MMA: “Nu, mai sus a spus… fiți mai atenți la ce citiți” – comentariul îl puteți vedea la una dintre pozele din galeria foto a articolului.