Anamaria Vasile

Dezvăluirea uluitoare făcută de Dan Bittman despre iubita mai tânără cu 33 de ani decât el

Pe Dan Bittman şi Monica Odagiu îi leagă o prietenie veche, de cel puţin patru ani, atunci când au colaborat pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece. Diferenţa de 33 de ani nu i-a împiedicat să transforme relaţia profesională în una amoroasă şi, analizând declaraţiile solistului de la Holograf, de la vremea aceea, înţelegem cum a reuşit Monica să-l cucerească.

În vara lui 2016, Monica Odagiu şi Dan Bittman au colaborat pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece. Ea era studentă la Actorie atunci şi era cunoscută publicului din serialul „Pariu cu viaţa şi participarea la „Vocea României.

Piesa respectivă era scrisă de Dan Bittman şi artistul a cunoscut-o pe Monica la castingul pentru vocea feminină.

„Piesa îmi suna de mult în cap. Îi scrisesem un text şi am căutat fata, că nu era o piesă de băieţi. Dar pentru că nu găseam am lăsat piesa la sertar. M-am întâlnit cu ea şi din vorbă în vorbă i-am spus că am o piesă. Ne-am întâlnit cu chitaristul de la Taxi, am mers pe un lac şi a ieşit piesa asta.’, declara Dan Bittman în 2016 într-un interviu pentru la Adevărul Live.

Prezentă şi ea în platou, Monica a adăugat: „Mi-a zis că nu mai vrea ca el să stea cu picioarele în apă rece, ci eu.’

Întrebat ce anume a avut Monica Odagiu şi nu au avut alte fete, Dan Bittman a răspuns: „În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor.’

Potrivit unor surse din anturajul lui, se pare că artistul locuiește în prezent cu chirie, lângă fostul domiciliu, pentru a fi mai aproape de copiii săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick.

Dan Bittman și compozitoarea Liliana Ștefan au avut o relație discretă, ce a durat peste 25 de ani, însă fără să fi fost oficiată în fața ofițerului de Stare Civilă.