Anamaria Vasile

Alessandra Stoicescu a dezvăluit ce nume va purta fiica ei și motivul pentru care a făcut această alegere. Cum arată însărcinată în opt luni!

Alessandra Stoicescu trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, și anume se pregătește să devină mamă la 43 de ani. Ea va putea să-și țină fetița în brațe peste o lună și deja a dezvăluit numele pe care îl va purta micuța.

Îndrăgita prezentatoare de știri a vorbit deschis despre minunea care va avea loc în viața ei într-un interviu pentru Click.ro. Ea a mărturisit că nu a avut deloc o sarcină grea și deja a pregătit camera fetiței, care va veni pe lume la începutul lunii august.

Întrebată ce nume va purta fetița ei, Alessandra a răspuns fără să stea pe gânduri. „Sara Maria, nume biblice importante. A fost binecuvantă de Papa Francisc şi de Patriarhul Daniel, iar al treilea nume va fi surpriză’, declarat vedeta pentru click.ro.

Celebra știristă ar vrea să nască natural, deși medicii i-au recomandat cezariană. În ceea ce privește greutatea, Alessandra susține că nu a a luat foarte mult în greutate, ci s-a îngrășat doar „33 la sută’.

Alessandra Stoicescu a anunțat că va devenit mamă pe 1 martie
Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai apreciate realizatoare tv din România, a anunțat că este însărcinată de 1 martie, printr-o postare emoționantă pe pagina ei de facebook. Căsătorită de aproape șase ani cu Sergiu Constantinescu, cei doi vor deveni acum părinți de fetiță.

„Primul nostru boboc de floare’, a scris prezentatoarea în dreptul unei imagini în care își arată brățara cu două piciorușe de bebeluș, pusă pe mâna pe care o ține pe cea a soțului ei. Felicitările au început să curgă imediat.

Deși prezentatoarea emisiunii „100 de minute’ de la Antena 3 este foarte discretă cu viața personală, în 2014, când a vorbit despre subiectul bebeluși, Sandra Stoicescu a explicat că nu se grăbește, dar a spus clar că-și dorește.

Ce simbolizează numele Sara Maria
Sara este o versiune a numelui evreiesc, Sarah, un nume purtat de prima soție a lui Aavram și mama lui Isaac. Sara este un nume ideal pentru fetele foarte comunicative, deschise și foarte dinamice. Acestea pot să pară mai singuratice și că își cultiva propriul stil. Dar degaja mereu impresia unei forțe si a unei siguranțe chiar daca sunt destul de fragile și nu au mereu încredere în ele.

Maria este unul dintre cele mai întâlnite şi mai frumoase nume, deoarece astfel s-a numit Maica Domnului, Fecioara Maria, mama cea după trup a Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos. Maica Domnului este pentru creştini icoana dragostei fără sfârşit, ea rugându-se fără încetare pentru noi, oamenii. Este o pildă vie de sfinţenie, de bunătate şi smerenie.

Maria provine din ebraică și înseamnă cea iubită, cea îndrăgită, acest nume fiind cel mai răspândit şi mai drag nume folosit de credincioşii ortodocşi. Pentru orice fată sau femeie este o binecuvântare să poarte acest sfânt nume, ce arată dragoste, ocrotire şi smerenie, căci doar cel simplu, iubitor şi smerit poate fi îndrăgit şi iubit de cei din jur.