Anamaria Vasile

Cum arată Elena Gheorghe în costum de baie, după ce a devenit mamă a doua oară. Cum se menține în formă

Elena Gheorghe uimește cu silueta ei. Are doi copii, dar arată fenomenal. Frumoasa artistă a postat pe contul ei de instagram imagini cu ea în costum de baie. La 33 de ani, ea arată la fel de bine ca la 20 de ani, nici nu zici că a născut de două ori, având o siluetă trasă prin inel.

 

Vedeta afișează o siluetă fără cusur. Are un corp perfect, bine tonifiat. Ea recunoaște că o ajută și genele, dar are și mare grijă de silueta ei. Mai exact, ea mănâncă la ore fixe și niciodată după ora 19.00. Are grijă să se hidrateze bine, iar în fiecare zi aleargă o oră pe bandă.

„Principiul este să ai mese la ore fixe. Dar la ore fixe! Nu că ai zis ora 13:00 și te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie să mănânci. Știu, e groaznic de greu. Dacă nu poți mânca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masă sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar îți permite să mănânci cam ce vrei și poți combina. Persoana care mi-a vândut acest pont, mi-a spus că ea, o dată sau de două ori pe săptămână, își face o masă doar cu dulciuri. Dacă la ora 16:00 vrea să mănânce numai dulciuri, mănâncă numai dulciuri. Chiar e super! Mănânci ce vrei și te menții sau slăbești. Bineînțeles, nu mănânci în cantități industriale’, a declarat Elena Gheorghe, la un eveniment.

Când are concerte și se află pe drumuri, Elena susține că își respectă orele de masă, dar mănâncă doar fructe proaspete sau uscate și nuci.