Anamaria Vasile

Alexandru Arșinel, internat la Terapie Intensivă. Intervenție de urgență

Celebrul actor Alexandru Arșinel a ajuns în stare gravă la spital! Totul s-a întâmplat după o bună perioadă în care acesta s-a simțit destul de slăbit din punct de vedere al sănătății.

„Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul.”, a spus celebrul actor.

„Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin” a mai spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

lexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Marele actor s-a simțit rău timp de mai multe zile iar acum se află internat la Terapie Intensivă, sub atenta supraveghere a medicilor care fac tot ce pot pentru a-i stabiliza starea.

Actorul Alexandru Arșinel a împlinit de curând 80 de ani și spunea, în urmă cu o lună, că nu stă foarte bine cu sănătatea.

„Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi”, a povestit actorul, potrivit spynews.