Anamaria Vasile

Ce sanse are Bianca la inima lui Iancu, dupa ce el a pus capat relatiei cu Roxana? Iata ce si-au spus cei doi intre patru ochi!

Dupa despartirea de Roxana, Iancu si-a indreptat atentia catre Bianca.

Dezvaluirile incredibile care au iesit la iveala despre Iancu si Bianca au dus la destramarea relatiei lui cu Roxana. Se pare ca cei doi s-au intalnit pe ascuns, au vorbit, iar la plecare s-au sarutat.
„Ne-am intalnit, am mai povestit si la plecare, na, ne-am pupat. Da, eram cu Roxana si m-a mustrat foarte tare constiinta de atunci. Eu nu am vrut sa fac chestia asta. Am vrut doar sa o iau in brate, dar nu stiu cum…”, a spus Iancu.
Dupa despartirea de Roxana, Iancu si-a indreptat atentia catre Bianca. In editia de astazi, cei doi s-au retras pentru a vorbi intre patru ochi despre ceea ce simt unul pentru celalalt si despre posibilitatea formarii unui cuplu.

 

Iancu i-a marturisit Biancai faptul ca s-a simtit prost fata de Roxana, dupa ce aceasta a aflat despre sarutul lor.
„M-am simtit prost! Nici nu am putut sa dorm in noaptea aia! M-am gandit ca o sa zici tu ca sa bagi raca intre noi!”, a spus Iancu.
Pe de alta parte, Iancu a recunoscut ca nu poate intra atat de rapid int-o alta relatie, ci mai are nevoie de timp.
Si mie imi place de tine! Dar cine iese dintr-o relatie si intra in alta? Trebuie sa stai putin sa te gandesti! Sa suferi un pic! Nu vreau sa sufar pe umarul tau, ca o sa zica lumea ca profit de tine! Vreau o bucata de timp sa vad ce trebuie sa fac!”, a spus Iancu.