Anamaria Vasile

„Am fost făcuți unul pentru celălalt”. Prieteni din copilărie care s-au cunoscut a doua zi după ce s-au născut, se căsătoresc după 40 de ani și acum așteaptă un copil

Daniel și Danielle s-au născut la același spital în aceeași zi, dar s-au cunoscut abia după 40 de ani printr-o aplicație de întâlniri în care s-au înscris în aceeași zi.

Daniel și Danielle Dawson s-au născut la spitalul North Devon District, la 24 ianuarie 1979, dar nu s-au întâlnit niciodată până când s-au înscris pe un site de dating. Coincidențele au mers chiar mai departe, cei doi făcând aplicația pe site în aceeași zi.

Daniel, care lucrează ca și șofer pe camion, a spus: „Am fost născuți în același spital, în aceeași zi. Pe ea o cheamă Danielle și eu sunt Daniel, astfel încât amândoi suntem strigați Dan de către prieteni și familie.

Înainte de Danielle nu eram sigur care va fi viitorul meu. Am avut relații, dar nimic nu a fost serios. La fel a fost și pentru Danielle, relațiile nu au mers nici pentru ea. Apoi, amândoi ne-am înscris pe un site de dating în aceeași zi.

Ea a fost singura persoană de acolo cu care m-am întâlnit’. Daniel a spus: „A fost dragoste la prima vedere! Nu ne-am oprit din râs și ne-am bucurat unul de celălalt încă de la început. Apoi simțeam că ne-am mai întâlnit undeva înainte.

Ne-am tot străduit să ne dăm seama unde ne-am fi putut întâlni înainte. Eu eram din Bideford și Danielle din Barnstaple și nu am putut face legătura până am descoperit că amândoi am fost născuți la 24 ianuarie 1979 la spitalul North Devon District.

Relația lor a evoluat frumos și s-au logodit de Sf Valentin în 2015 și s-au căsătorit pe 13 mai 2016. În septembrie, Danielle, o asistentă medicală, a descoperit că așteaptă un copil. Iar fetița lor, Dasy a venit pe lume la miezul nopții pe 13 mai 2017.