Anamaria Vasile

I-au spus că iubitul ei este prea bun pentru ea. Răspunsul genial al femeii

De sărbători, toată lumea are tendința de a posta mai multe poze ca niciodată pe rețelele de socializare. Printre cele mai comune imagini se numără cele cu persoanele dragi, dar și cu persoana iubită. Așa a făcut și femeia despre care vei afla în cele ce urmează. Aceasta a postat în noaptea de Anul Nou o poză cu iubitul ei pe Instagram. Totuși, la scurt timp, a început să primească tot felul de comentarii răutăcioase de la străini, care îi vorbeau urât și o criticau pentru cum arată.

Totuși Mellisa nu a lăsat garda jos și s-a apărat așa cum știe mai bine. Răspunsul pe care l-a dat acelor persoane răutăcioase a fost cu adevărat special și a ajuns viral! Ești curioasă cum le-a răspuns tânăra? Află mai jos!

Cum a răspuns o femeie celor care i-au spus că iubitul ei este prea bun pentru ea

Comentariile care au început să apară la scurt timp după ce Melissa a postat imaginea de mai sus erau legate de faptul că femeia nu îl merită pe iubitul ei, deoarece acesta este mult mai slab decât ea și arată mai bine. Melissa, care este o apărătoare a femeilor plinuțe și a drepturilor acestora, nu a ezitat să le răspundă persoanelor răutăcioase. Ea este conștientă de faptul că prietenul ei este mult mai slab decât ea, dar acest lucru nu are cum să schimbe sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

Fanii Melissei o susțin și o apără și chiar o felicită pentru această relație specială pe care o are cu iubitul ei. Melissa a postat mai întâi imaginea de mai sus, în care vorbește despre legătura specială pe care o are cu persoana iubită, o legătură care se bazează pe implicare, onestitate și sentimente pure. Aceasta spune despre ea și prietenul ei că sunt doi oameni care trăiesc fiecare moment și care sunt încântați de această călătorie a vieții care i-a adus împreună. Anul 2017 i-a adus împreună, iar 2018 îl vor parcurge împreună.

O zi mai târziu, Melissa a postat altă imagine din aceeași noapte, spunând că multe persoane rele i-au trimis mesaje în care o jigneau pentru modul în care arată, dar și legate de relația pe care o are.

Aceasta le-a răspuns în felul următor: „Atunci când faci o poză într-o rochie sclipitoare lângă bărbatul pe care îl iubești, îi faci pe oameni să comenteze în privința corpului tău, a relației pe care o ai, și să îl judece greșit pe el pentru faptul că te iubește.

Relația noastră este perfect normală. Amândoi știm că suntem făcuți unul pentru celălalt, deoarece totul ni se pare natural și corect. Chiar dacă cei din jur se vor opune relației noastre, noi tot vom lupta pentru dragostea noastră, pentru locul nostru în lumea asta, pentru dreptul nostru de a fi văzuți împreună, acceptați fără ezitare și apreciați pentru ceea ce suntem.

Cu toată sinceritatea, este cam naiv să crezi că îi deranjezi pe cei din jur atât de tare. Totuși, atunci când anumite persoane privilegiate își evaluează valoarea pe baza atracției și a legăturilor, ajungi la o discuție despre relații care seamănă cu a mea și care sunt blamate și arătate cu degetul. Ca și cum eu nu l-aș merita sau iubirea noastră nu ar fi reală!

Suntem exact ce celălalt își dorește, iar corpurile noastre sunt o parte importantă din asta. Nu este niciun lucru anormal, nici măcar un fetiș. Este natural.

Așa că, în timp ce insiști și îți exprimi insecuritățile față de mine, gândește-te că nu îți mai fac pe plac. Nu mai joc după regulile tale. Și este destul de trist că tu încă faci acest lucru. 2018 este anul iubirii pentru mine și nu este definit de greutate, vârstă, abilități, gen sau sexualitate. Nu este definit de rasă, etnie sau religie”.

Fanii Melissei au încurajat-o imediat spunându-i: „Vreau doar să spun că este ușor să îți dai seama de ce te iubește. Ești încrezătoare în propriile forțe, amuzantă și curajoasă. Distrează-te și bucură-te că ai un bărbat care te iubește la fel de mult!”.

O altă persoană i-a scris: „Ești atât de frumoasă și pari atât de fericită! Este atât de frumos să vezi doi oameni care se iubesc cu adevărat și care sunt fericiți pentru ceea ce sunt”.

Un alt comentariu de susținere spune că: „Mă regăsesc atât de mult în cazul tău! Soțul meu este extrem de slab, iar eu sunt ceva mai plinuță. Din acest motiv, cei din jur mereu se uită ciudat la noi și ne judecă relația. Se întreabă de ce este cu mine și presupun că el trebuie să aibă o afinitate pentru fetele mai grăsuțe. În realitate, are o afinitate doar pentru mine. Mă iubește. Și eu îl iubesc pe el. Sfârșit”.

Cazul Melissei ar trebui să fie un exemplu și o sursă de inspirație pentru femeile care se confruntă cu această problemă!