Anamaria Vasile

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu va divorţa niciodată de Laurenţiu Reghecampf: „El mi l-a trimis pe Laur, trăieşte prin soţul meu”

S-a vorbit despre un divorţ în cuplul Prodan- Reghecampf, în urma pumnului aplicat de Anamaria antrenorului Dan Alexa şi despre care se crede că ar fi din gelozie pentru că între ei ar exista o idilă de mai mulţi ani. Însă, impresara infirmă categoric zvonul şi spune că nu va divorţa niciodată de soţul ei, motivul fiind unul incredibil: Reghe ar fi bărbatul pe care tatăl ei i l-a trimis, din Ceruri. Ba mai mult, Ana spune că tatăl ei trăieşte prin Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 11 ani, dar povestea lor de dragoste a început de mult mai mulţi ani, când ea avea doar 21 de ani şi el 18.

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz şi nici vorbă de divorţ între ei, deşi s-a speculat că despărţirea este iminentă după scena de gelozie pe care Ana a făcut-o cu Dan Alexa, bărbatul care i-ar fi, de mulţi ani, mai mult decât prieten.

Nici nu împlinisem 18 ani şi el a murit, nu înainte de a-mi spune că îşi doreşte pentru mine un bărbat ca el! Mi-a zis…mi-aş dori pentru tine un bărbat aşa ca mine, care să te iubească aşa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e ca, după ani de zile, dorinţa i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur.

La fel ca tata, Laur este devotat familiei, calcă, spală, găteşte, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii. Mai mult, poate o să vă surprindă, dar soţul meu are aceeaşi înălţime ca tata, poartă acelaşi număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut şi de serios, ma iubeşte, ma încurajează şi mă susţine în meseria mea, este mandru dacă realizez ceva şi nu concepe viaţa decât alături de mine.

Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca să îl inlocuiască, să aiba grijă de mine’, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

Anamaria Prodan (46 ani) şi Laurenţiu Reghecampf (43 ani) au împreună un băiat de 10 ani, Laurențiu jr și fiecare dintre ei mai are copii din căsniciile anterioare, respectiv el – un băiat, Luca, 18 ani și ea – două fete, Sarah (18 ani) și Rebecca (19 ani).