Anamaria Vasile

Motivul pentru care Mihaela Radulescu a fost la un pas sa fie parasita de Felix

Chiar dacă din poze pare că viața lor este perfectă, iată că traiul Mihaelei Rădulescu alături de Felix Baumgartner nu este chiar atât de roz. Celebra prezentatoare a povestit un episod în care iubitul ei a reacționat foarte urât după ce i-a umblat prin lucruri.

De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste alături de parașutistul austriac Felix Baumgartner. Cei doi s-au cunoscut în urma unui interviu, iar apoi dintr-o întâlnire s-a ajuns ca cei doi să-și asume o relație. Părea perfectă din poze, mai ales că cei doi au foarte multe pasiuni comune, printre ele și dragostea pentru sport.

Și chiar dacă nu unii nu ar fi crezut, iată că și în cuplul lor au existat momente tensionate până acum. Mihaela Rădulescu a povestit chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, ”Ferma”, un astfel de episod, chiar în timp ce gătea cu ceilalți concurenți:

”De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză.

Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă’, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.