Anamaria Vasile

Anamaria Prodan i-a băgat pe bărbaţi în boală. Sexy impresara s-a afişat într-un costum de baie minuscul, în vacanţa din Turcia

Trup perfect, atitudine de divă şi bogăţie cât cuprinde! Am pus mâna pe imagini de infarct cu Anamaria Prodan, în vacanţă! Impresara face ravagii, pe un iaht de lux! Atenţie, domnilor! Urmează filmări care dau palpitaţii şi ridică tensiunea!

Anamaria Prodan arată senzațional, are un trup de zeiță, forme apetisante și o atitudine pe măsură! Impresara a plecat într-o vacanță de vis în Turcia şi nu s-a sfiit să se afişeze în ipostaze incendiare. A pozat în stilul caracteristic, doar într-un costum de baie minuscul format din doua piese de culoare aurie care îi puneau în evidență formele perfecte.

Sexy Prodanca și-a luat cei patru copii și a plecat într-o croazieră de lux pe Bosfor! Și nu doar atât, Ana şi-a adus în vacanță până şi make-up artistul personal care să o machieze în fiecare dimineață! Ei da, impresara nu s-a uitat la bani niciodată și nici de data asta nu face o excepție. Familia Prodan-Reghecampf s-a distrat de minune pe yachtul închiriat pe o suma deloc mică. Costul vacanței în Turcia ajunge la câteva zeci de mii de euro, dar ce mai contează banii când îţi faci copiii fericiţi. Şi ca totul să fie perfect, pe iaht, au parte servicii exclusiviste: bucătar personal, chelneri, băuturi fine si preparate dintre cele mai fiţoase, potrivit Antena Stars.

Prodanca se distrează de minune alături de copii iar aceştia se simt extraordinar în compania mamei. Ce-i drept, dacă nu am şti mai bine, am zice că este sora lor mai mare, şi nu mama lor. Anamaria a fost dintotdeauna o persoană puternică și extrovertită iar această atitudine i-a adus succes nu doar în partea profesională, ci și în cea personală. Şi ori de câte ori are ocazia, trăieşte alături de familia sa momente de neuitat. Cu aşa mamă, nici nu e greu să te distrezi.