Anamaria Vasile

Andrei Năstase a devenit tată pentru a doua oară. Totul s-a întâmplat în mare secret

Bucurie fără margini în viaţa fiului fostului premier, Adrian Năstase. Andrei Năstase a devenit tată pentru a doua oară. Frumoasa veste a fost dată chiar de el, pe reţelele sociale.
Totul s-a întâmplat în mare secret, mai ales că puţini erau cei care ştiau că soţia lui, Bianca Ciuvăţ, este iar însărcinată. Naşterea a decurs foarte bine, iar micuţul şi mama sa au fost externaţi foarte repede. În maşină, în drum spre casă, Andrei Năstase a ţinut, însă, să facă o poză pentru a-şi anunţa prietenii că este din nou tată.

Andrei Năstase şi Bianca mai au un băieţel

Fiul fostului premier, Adrian Năstase, şi soţia sa s-au căsătorit la începutul anului 2017, iar la scurt timp au devenit părinţi pentru prima dată. Bianca a adus pe lume atunci un băieţel perfect sănătos, care a adus multă fericire în familie.

Andrei Năstase, felicitat pentru că este iar tată

La scurt timp după ce a dat vestea în mediul online, fiului lui Adrian Năstase a fost felicitat de prietenii virtuali care s-au bucurat enorm că familia acestuia s-a mărit. „Felicitări, Andrei, Felicitări, să vă aducă numai bucurii, Ce frumos”, sunt câteva dintre mesajele primite.

Andrei Năstase, reţinut în privinţa vieţii personale

Andrei Năstase a fost mereu reţinut cu privire la viaţa sa personală, acesta refuzând să vorbească public despre femeia pe care a luat-o de nevastă. Cei doi îşi trăiesc povestea de iubire cât mai retras şi se pare că sunt foarte fericiţi în acest fel.