Anamaria Vasile

Andra, probleme cu bona copiilor. Ce spune cântăreața despre femeile care o ajută cu David și Eva

Andra a povestit că a avut probleme cu bonele copiilor. David și Eva au nevoie de o atenție sporită, deși Andra și Cătălin au o viață profesională intensă. Marea cântăreață a dezvăluit că ea este polițistul în casă.

Pentru Andra, cea mai mare frică este aceea de a nu reuși să fie un părinte bun. Vrea tot ce e mai bun pentru copii, de aceea se gândește să le ia un profesor de meditații chiar din clasa a V-a. Ea face temele cu David în cursul săptămânii, iar în weekend se ocupă Cătălin Măruță.

Ea a povestit că momentan au o bonă foarte blândă. O altă femeie a avut grijă de copii înainte, aceea se impunea mai ales în fața lui David, care este ceva mai rebel.

„Cea mai mare frică a mea acum e… să nu reușesc să fiu un părinte bun. Acesta este examenul vieții mele. Este cel mai important din viața mea. Eu știu să cânt, dar am învățat să fiu părinte și îmi e teamă să nu greșesc undeva. Întreb în stânga și în dreapta. Da, eu am pus anumite reguli în casă. Eu sunt polițistul rău.


Eu sunt puțin mai dură. Mi-am asumat treaba asta, dar nu am avut ce să fac. (…) Temele, de multe ori cu bona e greu. David a simțit că e moale și încearcă să o domine. E foarte greu ca ea să se mai impună. E un om bun și blând. Dimineața, hai, militărie!

El întârzie de fiecare dată! Cu David am această problemă de trezire și pentru că doarme cu tati, Eva doarme cu mine. Ne-a plecat fosta bona care a fost precum a doua mamă. Mi-a crescut copiii, aveam încredere în ea. A venit a doua bonă care e un om extraordinar, dar nu a știut să se impună.

Cu bona noastră nouă a simțit că este blândă, care nu poate să îi spună pe un ton mai impunător. David seamănă cu mine!”, a spus Andra la Digi FM.

Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni
Multe femei o apreciază pe Andra pentru vocea ei, dar și pentru felul în care arată după cele două nașteri. Artista urmează o dietă, iar noi am aflat ce mănâncă artista într-o zi. Dieta pe care Andra Măruță o urmează este una destul de simplă și ușor de ținut, fără a te înfometa.