Anamaria Vasile

Testul Evei. Alege un măr pentru bărbatul din viața ta și vezi ce fel de femeie ești!

Hai să faci un test inedit. Imaginează-ți că te afli în Paradis și trebuie să alegi mărul care va schimba viața omenirii pentru totdeauna Ce măr alegi să-i oferi lui Adam?

Mărul este simbolul fertilității, al dragostei și al eternității, deși numele său latin “malum” înseamnă rău. Zeița Gaia a oferit cadou mere la căsătoria lui Zeus cu Hera, ca simbol al uniunii maritale și al iubirii. Dionysos, zeul grec al vinului a oferit Aphroditei vin și mere când o curta, ca semn al dragostei. Alege mărul care te inspiră cel mai mult din colajul de mai jos și aceasta îți va dezvălui adevărata ta personalitate.

Ai ales mărul nr. 1
Ești o femeie plină de viață! Pentru tine viața trebuie trăită la maxim, fiecare zi este un dar de care trebuie să te bucuri. Apreciezi orice miros, peisaj, sunet sau gust! Ceea ce altora li se pare normal, ție ți se pare extraordinar. Din momentul în care te-ai trezit, apreciezi fiecare moment și fiecare detaliu. Cum mănânci tu merele? Sub formă de plăcintă caldă din cuptor.

Ai ales marul nr. 2
Ești o femeie isteață! Ai o minte ascuțită și agilă! Nu-ți scapă nimic niciodată! Chiar dacă nu ești cea mai extrovertită persoană din lume reușești să devii una dintre cele mai vorbărețe și plină de viață dacă situația o cere. Ai un simț al umorului foarte dezvoltat care te face ușor de iubit! Cum mănânci tu merele? Doar în combinație cu brânzeturi franțuzești.

Ai ales marul nr. 3
Ești o femeie jucăușă! Ai multă energie și o minte deschisă! Dacă varietatea ar fi un codiment, atunci viața ta ar fi extrem de condimentată. Ție nu doar că îți place aventura ci nu poți trăi fără ea. Plictiseala nu e pentru tine! Rebelă din fire, ești mereu interesată de tot ceea ce este nou și diferit. Cum mânânci tu merele? Trase prin caramel și condimentate cu scorțișoară.

Ai ales mărul nr. 4
Ești o femeie onestă! Cu tine, totul e foarte clar, spui mereu ceea ce gândești fără să te cramponezi de ceea ce cred ceilalți. Vicisitudinile vieții nu te sperie, ai toate armele pentru a lupta contra lor. Cheia fericirii tale este să nu îți mai faci atâtea griji sau să nu îți mai faci griji deloc. Cum mănânci tu merele? Proaspete, direct din copac dacă se poate.